Online marketing bureau OMP Internetmarketing

Logo van OMP Internetmarketing

OMP Internetmarketing is een allround online marketing bureau in Almere.  Wij bieden al sinds 2007 SEO, SEA, social media marketing & advertising, content marketing, linkbuilding en complete WordPress websites. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: online marketing van bureaukwaliteit tegen freelance tarieven. Ons online marketing abonnement maakt ons online marketing bureau uniek.

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau waar kwaliteit en maximaal resultaat hand in hand gaan met een prettige, informele werkwijze, betrokkenheid en maatwerk? Neem contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend kennis met je.

Ben je een robot? Ja of nee?

WordPress website laten maken

Een nieuwe WordPress website laten maken is de perfecte manier om nog betere resultaten te behalen met online marketing. De voorwaarde is dan natuurlijk wel dat je de beschikking krijgt over een goede website. Wat definieert een goede website? Als je het ons vraagt, voldoet een goede WordPress website aan de volgende criteria:

 • Uitstekende prestaties en functionaliteit op alle devices
 • Snelle laadtijden
 • Perfecte optimalisatie voor de zoekmachine
 • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
 • Een aantrekkelijke vormgeving

 

WordPress websites die OMP Internetmarketing gemaakt heeft

Lactatiekundige Manouk

Voor de website voor Lactatiekundige Manouk kregen wij het verzoek om te zorgen voor een overzichtelijke, snelle website met een vriendelijke uitstraling. Die bouwden wij. Niet alleen dat: al enkele weken na livegang rankte Lactatiekundige Manouk op #1 voor de belangrijkste keywords in de regio. Dagelijks komen nieuwe leads binnen.

Content Market King

Onze partner Content Market King wilde een visueel verbluffende site die desondanks razendsnel zou werken. Kijk, dat zijn de uitdagingen waar wij van houden. Het is aan jou om te bepalen of dit gelukt is…. Content Market King is dolgelukkig, en wij ook.

Caswo Woningontruiming

Caswo Woningontruiming stond voor een grote uitdaging: een plek veroveren in de top zoekresultaten in een markt met bijzonder veel concurrentie. Niet alleen dat: de website moest natuurlijk ook fraai en gebruiksvriendelijk worden. Met dank aan geavanceerde technieken en geoptimaliseerde teksten heeft Caswo Woningontruiming een plek weten te bemachtigen tussen – en vaak boven – sites die al meer dan 10 jaar oud zijn. En de site groeit nog elke maand.

Different Times

Horloge website Different Times is een nieuw platform dat nieuwe en gebruikte horloges verkoopt en content produceert op het gebied van horloges. De focus van de website ligt op een overzichtelijke en cleane presentatie van de producten.

Door wie ga je een WordPress website laten maken?

Een website laten bouwen is best een spannende stap. Alleen al het kiezen van de juiste partij kan zorgen voor keuzestress. Om een goede nieuwe website te krijgen, is het van belang dat je kiest voor een specialist die niet alleen een website bouwt die aan al jouw wensen en eisen voldoet, maar die ook maximaal scoort in de zoekmachine en zorgt voor perfecte engagement van jouw doelgroep.

Door wie ga jij een nieuwe WordPress website laten maken? Je bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je namelijk graag waarom wij de ideale partner hiervoor zijn.

Waarom OMP Internetmarketing voor jouw WordPress website?

Een nieuwe WordPress website kun je op tal van manieren laten bouwen. Vaak betaal je hier een behoorlijke prijs voor. Wij bouwen WordPress websites geheel in lijn met onze filosofie: bureaukwaliteit tegen freelance prijzen.

Wij zorgen voor een knappe, zeer snel ladende en perfect vindbare website die aan al je wensen voldoet. Tegen een zeer scherpe prijs. Als online marketingbureau met als specialisatie het optimaliseren van je vindbaarheid in de zoekmachine, weten wij als geen ander waar een goede website in alle aspecten aan moet voldoen.

Wat wij je bieden met onze WordPress websites

Wij bouwen onze websites in WordPress. Dit is een zeer bewuste keuze. Allereerst omdat WordPress zich heeft bewezen als het beste CMS. Je kunt hier alle kanten mee op en zeer eenvoudig zelf je website beheren.

Er zijn echter nog meer redenen waarom wij voor WordPress websites kiezen. Het systeem is gratis en zeer kostenefficiënt voor het laten bouwen van een op maat gemaakte website. Wij zorgen voor het design dat jij wenst. Misschien wel de belangrijkste reden waarom wij kiezen voor deze aanpak, is omdat wij weten dat wij met WordPress kunnen zorgen voor een onverslaanbare website in de zoekmachine.

Wij bieden je:

 • Supersnelle hosting (optioneel)
 • Perfecte technische optimalisatie
 • Optimalisatie voor mobiel gebruik
 • Geavanceerde techniek als Nginx, CDN en slimme caching
 • Op maat gemaakt design
 • Een website volledig in eigen beheer
 • Inclusief SEO
 • Inclusief teksten van onze eigen schrijvers

Een goedkope WordPress website (maar wel goed!)

Wij kunnen jouw WordPress website bouwen voor slechts 500 euro, all inclusive. Geen verbogen kosten, en geheel naar jouw wensen gebouwd. Benieuwd? Neem gewoon eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Een WordPress website inclusief online marketing

Wanneer wij jouw website bouwen, zien wij dit – als jij dat natuurlijk ook wilt – als het begin van een succesvolle samenwerking. Wij kunnen namelijk ook al jouw online marketing op ons nemen. Dit betekent dat wij direct aan de slag kunnen met het verder versterken van je SEO,  content, SEA, linkbuidling of social media.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

  Ben je een robot? Ja of nee?