Over ons online marketingbureau

OMP Internetmarketing: jouw online marketingspecialist sinds 2007

Al sinds 2007 helpt OMP Internetmarketing ondernemers en bedrijven met het realiseren van hun online marketingambities. Onze expertise strekt zich uit over diverse domeinen, waaronder SEO (Search Engine Optimization), SEA (Search Engine Advertising), contentmarketing en linkbuilding. Met onze hulp kun je een meetbare en positieve impact op je bedrijfsresultaten verwachten. Lees hier wat ons online marketingbureau voor je kan betekenen.

Over ons online marketingbureau

OMP Internetmarketing: jouw online marketingspecialist sinds 2007

Al sinds 2007 helpt OMP Internetmarketing ondernemers en bedrijven met het realiseren van hun online marketingambities. Onze expertise strekt zich uit over diverse domeinen, waaronder SEO (Search Engine Optimization), SEA (Search Engine Advertising), contentmarketing en linkbuilding. Met onze hulp kun je een meetbare en positieve impact op je bedrijfsresultaten verwachten. Lees hier wat ons online marketingbureau voor je kan betekenen.

De diensten van ons online marketingbureau

Een online marketingbureau kan heel wat voor je doen. Eenvoudig gezegd: wij kunnen al jouw gewenste online marketingactiviteiten op ons nemen. Van strategie tot uitvoer en optimalisatie.

Bij OMP Internetmarketing hebben wij vier pijlers qua online marketing: SEO, SEA, contentmarketing en linkbuilding. Daar vertellen wij je op deze pagina graag meer over. Ook kunnen wij tal van ondersteunende diensten aanbieden. Denk aan nieuwsbrieven/e-mailmarketing of social media campagnes.

Je kunt ons inschakelen voor losse diensten of voor een gewenst totaalpakket. Wij willen online marketing voor iedereen bereikbaar maken. Je kunt altijd rekenen op een scherp voorstel op maat, of je kunt kiezen voor ons all in online marketingabonnement. Voor slechts €349,- per maand voeren wij alle gewenste disciplines uit. Bovendien is het abonnement “gewoon” maandelijks opzegbaar en kun je rekenen op een wekelijkse planning en intensief contact.

Online marketing maakt je zichtbaar in de online wereld

SEO: optimaal gevonden worden in de zoekmachine

SEO is van cruciaal belang in het huidige digitale landschap. Het vergroot de zichtbaarheid van je website in zoekmachines en trekt meer verkeer en potentiële klanten aan. Onze SEO specialisten hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring op dit gebied.

We bieden technische SEO-diensten, waaronder het gebruik van structured data, optimalisatie van afbeeldingen, optimalisatie van URL-structuren en het oplossen van technische problemen op jouw website. Dit is slechts een kleine greep uit alle SEO-technieken die wij kunnen hanteren.

Onze eigen SEO-schrijvers zorgen ervoor dat jouw website wordt voorzien van aantrekkelijke en activerende teksten die zowel zoekmachines als bezoekers aanspreken.

De combinatie van technische SEO en aantrekkelijke content vormt een sterke SEO-strategie die je online zichtbaarheid maximaliseert.

SEA: adverteren in de zoekmachine

SEA kan direct je online zichtbaarheid vergroten en helpt je om je conversies en/of omzet te verhogen. De SEA-experts van OMP Internetmarketing begeleiden je bij het opstellen, implementeren en optimaliseren van je Google Ads-campagnes. Met een scherp oog voor detail en een sterke focus op persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat je campagnes maximaal renderen.

SEA is een vorm van online marketing waarvoor additioneel budget nodig is. Het goede nieuws is: dit hoeft niet veel te zijn. Met name voor zelfstandigen, kleine ondernemers en kleine bedrijven kunnen de kosten van SEA al snel te hoog oplopen. Onze specialisten zijn zeer bedreven in het maximaliseren van resultaten, ook bij bescheiden marketingbudgetten.

Contentmarketing: kom nog beter onder de aandacht en bereik nieuwe doelgroeppen

Contentmarketing zorgt voor een zeer krachtige boost van een succesvolle online marketingstrategie. Het stelt je in staat om jouw merkverhaal te vertellen en een band op te bouwen met je publiek. Hoe? Door middel van het delen van waardevolle content voor je doelgroep.

Onze ervaren contentmarketeers kunnen boeiende en relevante content creëren, die zowel op je eigen platforms als op platforms van derden kan worden gedeeld.

Eén van de grote voordelen van deze vorm van online marketing is dat het zeer natuurlijk en toegankelijk aanvoelt voor je doelgroep. Wanneer je het goed toepast, voelt het voor de doelgroep niet als reclame. Mensen krijgen een goed verhaal voorgeschoteld. Een verhaal waarin je niet keihard aan het promoten of verkopen bent, maar de lezer iets waardevols meegeeft. Hierdoor kom je on top of mind en versterk je jouw bereik en reputatie.

Linkbuilding: versterk je autoriteit voor die laatste stap

Een toppositie pakken in de zoekmachine, kan een uitdaging zijn. Waarom? Naast perfecte SEO heb je ook autoriteit nodig. Linkbuilding is dé manier om extra autoriteit te verkrijgen.

Autoriteit bouwt je website van nature op. Door leeftijd en historie, maar vooral ook door het consequent blijven plaatsen van relevante, hoogwaardige content. 

Autoriteit krijg je vooral door de juiste verwijzingen. Wanneer hoogwaardige websites met veel autoriteit naar jou verwijzen, geeft dit een enorme boost van je eigen autoriteit. De zoekmachine ziet dit als een teken dat jij ertoe doet en dit kan wonderen verrichten voor je ranking in de zoekmachine.

Bij OMP Internetmarketing zetten we in op kwalitatieve en relevante linkbuilding, bijvoorbeeld door het plaatsen van links op zorgvuldig geselecteerde partnerwebsites of het schrijven van speciale linkbuilding-artikelen. 

Wat kan ons online marketingbureau voor jou betekenen?

Bij OMP Internetmarketing geloven we in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Jouw succes is ons succes. Ben je klaar om je online marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om al je wensen te bespreken en je vragen te beantwoorden. Met plezier verzorgen wij een scherp voorstel op maat (of kies je voor ons unieke online marketing abonnement)

=