Content marketing bureau

Ons contentmarketing bureau genereert de aandacht die je verdient

Je biedt mooie producten of waardevolle diensten aan. Daar moet je doelgroep toch van op de hoogte zijn? Maar hoe zorg je ervoor dat je onder hun aandacht komt? Ons contentmarketing bureau genereert de aandacht die je verdient door pakkende content voor je te produceren. Of het nu gaat om webteksten, blogs of complete storytelling trajecten. En we doen meer dan contentcreatie alleen. Wij zorgen voor een A tot Z strategie: van het opstellen van content agenda’s tot het uitstippelen van strategie, de productie en de distributie. Je bent van harte welkom om de mogelijkheden met ons vrijblijvend te bespreken.

Content marketing bureau

Ons contentmarketing bureau genereert de aandacht die je verdient

Je biedt mooie producten of waardevolle diensten aan. Daar moet je doelgroep toch van op de hoogte zijn? Maar hoe zorg je ervoor dat je onder hun aandacht komt? Ons contentmarketing bureau genereert de aandacht die je verdient door pakkende content voor je te produceren. Of het nu gaat om webteksten, blogs of complete storytelling trajecten. En we doen meer dan contentcreatie alleen. Wij zorgen voor een A tot Z strategie: van het opstellen van content agenda’s tot het uitstippelen van strategie, de productie en de distributie. Je bent van harte welkom om de mogelijkheden met ons vrijblijvend te bespreken.

Wat is contentmarketing precies?

Contentmarketing is het genereren van aandacht middels content. Content kan van alles zijn: van teksten tot video, infographics, podcasts: noem maar op. Ons contentmarketing bureau is gespecialiseerd in geschreven content. In dat geval kan het gaan om blogs of informatieve artikelen. Maar wij schrijven ook landingspagina’s en webteksten. Contentmarketing is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Maar wist je dat dit één van de oudste vormen van marketing is? Zelfs iemand die nog nooit van content marketing heeft gehoord, is hier (onbewust) mee bekend. Denk aan de Allerhande van Albert Heijn of de Michelin gids…

Contentmarketing zorgt ervoor dat je doelgroep je content echt gaat lezen

Wat doet een contentmarketing bureau?

Een content marketingbureau ontzorgt je volledig bij het voeren van je content strategie. Althans: dat is wat wij doen. Wij zorgen ervoor dat je content waarde heeft. Contentmarketing is een specialisme dat aandacht verdient. Veel ondernemers en bedrijven wagen een poging, maar komen van een koude kermis thuis. Om te scoren met content heb je een strategie, focus en wat geduld nodig. Los van perfecte teksten die je doelgroep pakken en activeren, uiteraard.

Wij verzorgen al sinds 2007 content voor onze klanten en zorgen daarmee voor een (nog) betere vindbaarheid, nieuwe doelgroepen en een sterkere reputatie. Hoe wij dit doen? Door het gehele proces op ons te nemen. Een goed bureau ontzorgt namelijk.

Contentstrategie voor een optimale start

Succes met content marketing begint met het opzetten van een gedegen contentstrategie. Met losse flodders schieten brengt je geen duurzaam succes. Daarom nemen wij graag de tijd om met je te sparren. We denken met je mee, maar dagen je ook uit. Wat wil je vertellen? Met behulp van onze ervaring en creatieve sessies zorgen wij voor een volledig overzicht wat wij vervolgens in een content kalender gieten. Zo weet je precies wat je gaat vertellen en wanneer. Je kunt content in gaan plannen voor een langere periode. Uiteraard zorgen wij dat er ruimte overblijft voor spontane ideeën en het inspelen op gebeurtenissen of momenten.

Contentcreatie voor de juiste content die klanten aantrekt

Je kunt nog zulke goede ideeën hebben en prachtige planningen maken: zonder hoogwaardige content, ben je kansloos. Als contentmarketing bureau is het aan ons om content te produceren die je doelgroep recht in het hart raakt. En reken maar dat wij dat doen. Onze schrijvers beschikken over jarenlange ervaring in schrijven voor het bedrijfsleven, maar hebben ook achtergronden bij uitgeverijen en magazines.

Ons team kan elke soort content verzorgen. Inhoudelijk ijzersterk, altijd pakkend en conversiegericht. Wij schrijven op een manier die jouw doelgoep op positieve wijze triggert. In een stijl die bij jou past en met de perfecte tone of voice.

Distributie brengt je content op de juiste plekken

Een contentmarketing niveau biedt een belangrijke meerwaarde op het gebied van distributie van content. Want met alleen een goede strategie en hoogwaardige content ga je het niet redden. Je content moet gevonden worden. Hoe ga je jouw doelgroep bereiken? Dankzij de juiste distributie zorgen wij ervoor dat jouw content terechtkomt op plekken waar deze écht gezien en geconsumeerd wordt.

Wat zijn die plekken dan? Je hebt natuurlijk je eigen platform(s), maar daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat jouw content optimaal wordt verspreid over social media en op onze honderden partner websites door middel van sponsored content.

En laten we niet vergeten: wanneer onze content marketeers jouw content verzorgen, zorgen zij uiteraard voor perfecte SEO.

Wat zijn de voordelen van contentmarketing?

Contentmarketing heeft enkele duidelijke voordelen. Niet voor niets ontdekken steeds meer bedrijven deze vorm van marketing. Contentmarketing is laagdrempelig en toegankelijk, prijstechnisch zeer interessant en een duurzame manier van marketing.

Laagdrempelig en toegankelijk

Iedereen kan aan contentmarketing doen. En met onze hulp zorg je voor resultaat. Dat kan al op laagdrempelige en toegankelijke wijze. Of je nu gaat voor een maandelijke blog of het hele web wilt overnemen met een zeer uitgebreide content strategie… wij zeggen altijd: begin gewoon. Bij ons kun je altijd terecht. Ook als het gaat om een eenmalig stuk content of wanneer je voorzichtig je eerste stappen wilt zetten met bloggen.

Prijstechisch zeer interessant

Contentmarketing hoeft niet duur te zijn. Want ook in dit opzicht geldt dat er altijd een manier is die past bij je budget. Wanneer je publiceert op je eigen platform (website en social kanalen) zijn hier zelfs helemaal geen kosten aan verbonden, los van onze tarieven. Maar we beloven je: die zijn super scherp en voor alle ondernemers, bedrijven en zelfstandigen te doen. Ook vergeleken met andere vormen van online marketing komt content marketing er zeker niet slecht vanaf. Voor veel bedrijven en ondernemers is content marketing de eerste stap die zij zetten op marketinggebied. Begrijpelijk wanneer je kijkt naar de kosten en de opbrengsten op langere termijn.

Een duurzame manier van marketing

Contentmarketing is een duurzame manier van marketing. Content die je produceert blijt immers zichtbaar en leesbaar. Je profiteert dus zowel op korte termijn als op lange termijn van goede content. Bovendien draagt content sterk bij aan je vindbaarheid. Door middel van interne en externe linkbuilding. Door je content intern te laten verwijzen naar gerelateerde pagina’s, zal de zoekmachine deze pagina’s prioriteit geven. Dankzij externe links (links naar jouw site verwerkt in content die elders wordt geplaatst) nemen de autoriteit van je website en pagina’s toe voor betere vindbaarheid.

Meer informatie over content? Neem contact op

Wil je weten wat wij als contentmarketing bureau voor je kunnen betekenen? Neem gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden en met je te sparren. Of je nu op zoek bent naar klinkende landingspagina’s, te gekke blogs of ander soort teksten: wij zorgen voor impact. Beloofd. En ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen.

Meer informatie, kennismaken of een vrijblijvende offerte?

=

Onze blogs over contentmarketing