SEO bureau

SEO is de eerste stap op weg naar succesvolle online marketing. Zoekmachine optimalisatie is de basis, het fundament waarop jouw online marketing steunt. Je kunt nog zo’n indrukwekkend huis bouwen; zonder goede fundering stort alles in. SEO is je fundering. Goede zoekmachine optimalisatie zorgt voor meer bezoek, meer conversie, meer omzet en meer winst. Wij als ervaren SEO bureau realiseren dit, wat je doelen ook zijn.

SEO bestaat uit techniek en tekst

Goede zoekmachine optimalisatie bestaat uit twee componenten: het technische gedeelte en de teksten. Zie SEO als het winnen van een autorace: je hebt een snelle wagen en een goede coureur nodig. Een geoptimaliseerde website is die snelle wagen, goede tekst kun je zien als de snelle coureur die maximaal gebruik maakt van die wagen.

OMP Intetnetmarketing beschikt als SEO bureau in Almere (maar werkzaam door heel Nederland) over eigen specialisten die jouw website optimaliseren. Wij maken deze sneller, zorgen ervoor dat hij perfect presteert op mobiel en hanteren geavanceerde technieken die zorgen voor de best mogelijke positie in de zoekmachine. Ons eigen tekstbureau zorgt voor perfecte teksten die bezoekers activeren en optimaal ranken.

Waarom SEO je ideale basis is

Marketing kost geld. De ene vorm van marketing kost meer geld dan de andere. Wat moet je nu kiezen? Start bij zoekmachine optimalisatie. Het is een toegankelijke, kostenefficiënte en duurzame manier om meer verkeer, conversies en omzet te genereren. Kortom: qua prijs/kwaliteitsverhouding is er vrijwel niets dat op marketinggebied tegen SEO opkan.

Hoger in Google komen met ons SEO bureau

Hoger in Google komen: dat is het antwoord dat iedere ondernemer en elk bedrijf geeft op de vraag: “Wat is je doel met online marketing?” Als SEO bureau zorgen wij hiervoor. Dankzij onze optimalisaties verschijnt jouw website bij de topresultaten wanneer gebruikers zoeken naar jouw producten en/of diensten.

Onze SEO werkt

Wij zijn een SEO bureau met uitvoerige kennis op zowel technisch gebied als op het gebied van gebruikerservaring. Want laten we niet vergeten: je website draait om de bezoeker, niét om de zoekmachine. Onze SEO werkt. Je kunt ons op ons woord vertrouwen, maar uiteraard ook vertrouwen op harde data:

Bovenstaand zie je de optimalisatiescore van onze website, gemeten met de vooraanstaande seo checker van Seo site checkup. Met deze score behoort onze website tot de top. En dat kunnen wij ook voor jou realiseren.

Maatwerk en transparantie

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door maatwerk en transparantie. Wij betrekken je indien gewenst overal bij, leggen precies uit hoe wij optimaliseren en waarom. Resultaten maken wij inzichtelijk. Al het benodigde voorwerk, zoals zoekwoordenonderzoek wordt door ons gedaan. Voor aanvang van de werkzaamheden verzorgen wij een SEO rapport van de site. Na afronding van de werkzaamheden sturen wij nogmaals een rapport zodat je met eigen ogen kunt zien wat er is verbeterd en hoe. Deze rapporten worden gegenereerd door een onafhankelijke partij.

SEO is vrijwel altijd onderdeel van een compleet online marketing plan, maar kan uiteraard ook als losse dienst worden afgenomen.

SEO Diensten

– Technische website optimalisatie
– SEO teksten
– SEO rapporten
– Rapportage en monitoring groei, voortgang en keywords
– Zoekwoordenonderzoek

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

Online marketing

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie met SEO, SEA, content marketing en social media.

Website laten bouwen

Ontdek waarom wij dé partij zijn voor het laten maken van een nieuwe website en wat wij anders doen dan alle anderen.

Tekstbureau

Van SEO webteksten, blogs en nieuwsbrieven tot zakelijk schrijven, folders en ghostwriting.

Full service online marketingbureau in Almere

OMP Internetmarketing is een full service online marketing bureau in Almere. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: bureaukwaliteit tegen freelance tarieven.

Al een aantal keren gebruik mogen maken van de diensten van OMP Internetmarketing en daar ontzettend tevreden over. Communicatie verloopt helder en snel, afspraken worden keurig nagekomen en deadlines behaald. Ze verdiepen zich oprecht in jouw boodschap en denken mee om deze op de best mogelijke manier te vertalen. Met resultaat!

Marjolein van den Busken

BRNDTFY

OMP Internetmarketing heeft ons erg goed geholpen. Zij leveren kwalitatieve teksten en zijn snel. Ze hebben kennis van zaken, denken met je mee en geven waardevol advies. De flexibiliteit en prettige communicatie zijn een dikke plus. Zeer tevreden over de samenwerking.

Kitty Willems

Koningin Sophia Vereeniging tot Bescherming van de Dieren

Meermaals hebben wij met OMP Internetmarketing samengewerkt. En telkens is dit naar volle tevredenheid geweest. Ze schrijven goeie teksten die lekker weglezen, en zijn altijd op tijd in het nakomen van gemaakte afspraken en deadlines. Zéker een aanrader.

Saskia Franken

Diamonds by Me

Wij werken al een tijdje samen met dit bedrijf en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De opdrachten worden voor de deadline aangeleverd en de communicatie verloopt soepel. Wat ons betreft een aanrader!

Martijn de Jong

iFlex Marketing