Online marketing bureau OMP Internetmarketing

Logo van OMP Internetmarketing

OMP Internetmarketing is een allround online marketing bureau in Almere.  Wij bieden al sinds 2007 SEO, SEA, social media marketing & advertising, content marketing, linkbuilding en complete WordPress websites. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: online marketing van bureaukwaliteit tegen freelance tarieven. Ons online marketing abonnement maakt ons online marketing bureau uniek.

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau waar kwaliteit en maximaal resultaat hand in hand gaan met een prettige, informele werkwijze, betrokkenheid en maatwerk? Neem contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend kennis met je.

Ben je een robot? Ja of nee?

SEO bureau

SEO is de eerste stap op weg naar succesvolle online marketing. Zoekmachine optimalisatie is de basis, het fundament waarop jouw online marketing steunt. Je kunt nog zo’n indrukwekkend huis bouwen; zonder goede fundering stort alles in. SEO is je fundering. Goede zoekmachine optimalisatie zorgt voor meer bezoek, meer conversie, meer omzet en meer winst. Wij als ervaren SEO bureau realiseren dit, wat je doelen ook zijn.

SEO bestaat uit techniek en tekst

Goede zoekmachine optimalisatie bestaat uit twee componenten: het technische gedeelte en de teksten. Zie SEO als het winnen van een autorace: je hebt een snelle wagen en een goede coureur nodig. Een geoptimaliseerde website is die snelle website; je teksten zijn als de coureur die het maximale uit de wagenw eet te halen.

OMP Intetnetmarketing beschikt als SEO bureau in Almere (maar werkzaam door heel Nederland) over eigen specialisten die jouw website optimaliseren. Wij maken deze sneller, zorgen ervoor dat hij perfect presteert op mobiel en hanteren geavanceerde technieken die zorgen voor de best mogelijke positie in de zoekmachine. Ons eigen tekstbureau zorgt voor perfecte teksten die bezoekers activeren en optimaal ranken.

Waarom SEO je ideale basis is

Marketing kost geld. De ene vorm van marketing kost meer geld dan de andere. Wat moet je nu kiezen? Start bij zoekmachine optimalisatie. Het is een toegankelijke, kostenefficiënte en duurzame manier om meer verkeer, conversies en omzet te genereren. Kortom: qua prijs/kwaliteitsverhouding is er vrijwel niets dat op marketinggebied tegen SEO opkan.

Hoger in Google komen met ons SEO bureau

Hoger in Google komen: dat is het antwoord dat iedere ondernemer en elk bedrijf geeft op de vraag: “Wat is je doel met online marketing?” Als SEO bureau zorgen wij hiervoor. Dankzij onze optimalisaties verschijnt jouw website bij de topresultaten wanneer gebruikers zoeken naar jouw producten en/of diensten.

Ons SEO bureau biedt resultaat (en dat maken we inzichtelijk)

Wij zijn een SEO bureau met uitvoerige kennis op zowel technisch gebied als op het gebied van gebruikerservaring. Want laten we niet vergeten: je website draait om de bezoeker, niét om de zoekmachine. Onze SEO werkt. Je kunt ons op ons woord vertrouwen, maar uiteraard ook vertrouwen op harde data.

Die harde data laten wij je ook zien. Inzage in dashboards en periodieke rapportage is bij ons altijd standaard. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

 

Maatwerk en transparantie

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door maatwerk en transparantie. Wij betrekken je indien gewenst overal bij, leggen precies uit hoe wij optimaliseren en waarom. Resultaten maken wij inzichtelijk. Al het benodigde voorwerk, zoals zoekwoordenonderzoek wordt door ons gedaan. Voor aanvang van de werkzaamheden verzorgen wij een SEO rapport van de site. Na afronding van de werkzaamheden sturen wij nogmaals een rapport zodat je met eigen ogen kunt zien wat er is verbeterd en hoe. Deze rapporten worden gegenereerd door een onafhankelijke partij.

SEO is vrijwel altijd onderdeel van een compleet online marketing plan, maar kan uiteraard ook als losse dienst worden afgenomen.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

    Ben je een robot? Ja of nee?