Een complete website: dit is wat je krijgt

Wij bieden je echt alles

Wij zijn van mening dat je in al je wensen moet worden voorzien wanneer je een nieuwe website laat bouwen. Daarom bieden wij je een complete website voor € 750,-. En compleet is ook écht compleet. Ontdek wat wij je bieden.

Een complete website: dit is wat je krijgt

Wij bieden je echt alles

Wij zijn van mening dat je in al je wensen moet worden voorzien wanneer je een nieuwe website laat bouwen. Daarom bieden wij je een complete website voor € 750,-. En compleet is ook écht compleet. Ontdek wat wij je bieden.

Ook een WordPress website laten maken?

Wil jij ook een WordPress website laten maken? Dit doen wij op maat en tegen de scherpe prijs van slechts € 750 euro. Lees er alles over.

Man is tevreden met de WordPress website die voor hem gebouwd is.

Het doel van een nieuwe website hoeft niet ingewikkeld te zijn. Je wilt simpelweg alles krijgen wat je nodig hebt. Daar zorgen wij voor. Wij zijn namelijk van mening dat je met een nieuwe website helemaal ready to go moet zijn. Dat betekent dat hij eruit ziet zoals je wilt, de inhoud heeft die je nodig hebt en dat hij uitstekend presteert in alle opzichten. Je moet er ook een behoorlijke tijd mee voort kunnen zonder zorgen. Wij bieden dit en doen dit tegen een vaste, scherpe prijs van € 750 waarbij “gewoon” alles in zit. OMP Internetmarketing bewijst dat een écht goede website niet duur hoeft te zijn. Dit is waarop je kunt rekenen:

Een vaste websiteprijs van 750 euro

OMP Internetmarketing biedt een aantrekkelijk pakket voor slechts 750 euro. Dit omvat niet alleen de bouw van je WordPress-website, maar ook de domeinnaam en hosting voor een heel jaar (hier hoef je natuurlijk geen gebruik van te maken als je al een domein en hosting hebt). Prijs is prijs. Simpel. Je hoeft niet bang te zijn voor hogere kosten wanneer we wat meer werk moeten verrichten dan in eerste instantie gedacht: wij leveren op zoals afgesproken en jij weet van tevoren wat je betaalt.

Maatwerk design

Elk bedrijf is uniek en je website moet dat ook weerspiegelen. OMP Internetmarketing zorgt voor een op maat gemaakt design dat bij je past en dat jij én je klanten mooi vinden. Wij nemen de tijd om je wensen te inventariseren en voorbeelden te bekijken van websites die jij mooi vindt, ter inspiratie. Je voorkeuren en wensen brengen wij samen met je brand identity voor een prachtige website op maat. 

Volledige inrichting van WordPress naar jouw wensen

Jouw nieuwe website moet kunnen doen waar jij behoefte aan hebt. Wij zorgen voor een volledige inrichting van het WordPress systeem. Dit betekent dat je de beschikking krijgt over een website die alles doet en kan wat van tevoren is afgesproken. Alles werkt en is uitvoerig getest. Je kunt er meteen mee aan de slag en de website zelf beheren.

Tot 8 landingspagina’s inclusief SEO teksten en foto’s

Natuurlijk zorgen wij voor een volledig gevulde website. Een homepage plus maximaal acht landingspagina’s zijn bij de prijs inbegrepen. Wij schrijven de perfecte, pakkende SEO teksten en een uitstraling die bezoekers raakt, dankzij de juiste foto’s. Je website wordt echt tot in de puntjes afgewerkt.

Volledig eigendom en beheer van de website voor de klant

Het is joúw website. Dus natuurlijk krijg je alle spreekwoordelijke sleutels. Je hebt alles zelf in beheer en kunt overal bij.

Optioneel: online marketing en beheer vanaf 349 euro per maand

Wij helpen je dus graag aan een perfecte, nieuwe en complete website. En dan? Tja, je kunt nog zoveel uit je website halen. Met puike online marketing bijvoorbeeld. Bij ons vind je alles onder één dak. Naast het bouwen van je website biedt OMP Internetmarketing een scala aan online marketingdiensten. Vanaf slechts 349 euro per maand verzorgen wij je verdere SEO-optimalisatie en monitoring/rapportage met een eigen SEO dashboard, nieuwe landingspagina’s, contentmarketing en blogs, linkbuilding en Google Ads. Wij helpen je groeien. Ook hier kun je dus rekenen op een vaste, scherpe prijs. Net als een vaste accountmanager, intensieve persoonlijke aandacht en een heldere planning. Jouw online marketingpakket kan per maand worden ingevuld naar behoefte en is per maand opzegbaar.

=