Online marketing blog

Lees meer over ons werk en wat ons bezighoudt

Bij OMP Internetmarketing zijn wij non stop bezig met ontwikkelingen in de online media wereld. Met regelmaat publiceren wij interessante nieuwe blogs. Onderstaand vind je een overzicht van onze meest recente blogs.

Online marketing blog

Lees meer over ons werk en wat ons bezighoudt

Bij OMP Internetmarketing zijn wij non stop bezig met ontwikkelingen in de online media wereld. Met regelmaat publiceren wij interessante nieuwe blogs. Onderstaand vind je een overzicht van onze meest recente blogs.

Welke WordPress plug-ins moet je gebruiken?

Wanneer OMP Internetmarketing jouw website bouwt, zorgen wij voor een razendsnelle site die perfect werkt op alle devices. Hierbi maken wij gebruik van bepaalde plug-ins. Mensen vragen ons vaak: Welke WordPress plug-ins moet je gebruiken? Wij raden het gebruik van de onderstaande plug-ins aan, omdat wij hier zelf ook altijd mee werken.

Het is wel goed om te weten dat je voorzichtig moet zijn met het gebruik van plug-ins. Ze kunnen weliswaar bepaalde functies toevoegen, maar ook je site vertragen. Dat is nu net niet wat je wilt. De plug-ins die wij gebruiken zijn streng geselecteerd. Ze helpen om de prestaties van de website nóg verder te verbeteren. Dat is waarom wij deze vijf plug-ins aanraden en ook zelf gebruiken.

Autoptimize

Autoptimize is een plug-in die de prestaties van je website optimaliseert door de bestandsgrootte van je CSS, JavaScript en HTML te verkleinen. Bovendien kan het ook je afbeeldingen optimaliseren en scripts deferrer of asynchroon laden. Deze processen zorgen ervoor dat je website sneller laadt, wat bijdraagt aan een betere gebruikerservaring en hogere rankings in zoekmachines.

Schema & Structured Data for WP & AMP

Schema & Structured Data for WP & AMP helpt om je website beter te laten begrijpen door zoekmachines. Het voegt Schema-markup toe aan je website, wat helpt om de informatie op je site beter te structureren en leesbaar te maken voor zoekmachines. Dit kan leiden tot betere zoekresultaten en kan zelfs zorgen voor rich snippets, die meer informatie tonen in de zoekresultaten en kunnen leiden tot hogere klikfrequenties.

ShortPixel Image Optimizer

ShortPixel Image Optimizer is een krachtige plug-in die je afbeeldingen optimaliseert. Het verkleint de bestandsgrootte van afbeeldingen zonder kwaliteitsverlies, wat resulteert in snellere laadtijden voor je website. Bovendien helpt het bij het genereren van de juiste afbeeldingsformaten voor verschillende apparaten, wat bijdraagt aan een betere mobiele ervaring.

WPForms

WPForms is een van de meest gebruiksvriendelijke contactformulier plug-ins beschikbaar. Het heeft een drag-and-drop builder, waardoor je gemakkelijk contactformulieren, e-mailabonnementsformulieren, betalingsformulieren en meer kunt maken. Het biedt ook integraties met populaire marketing- en betalingsplatformen, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor alle soorten websites.

Yoast SEO

Yoast SEO is misschien wel de meest populaire SEO-plug-in voor WordPress en met goede reden. Het biedt een breed scala aan functies om de SEO van je website te verbeteren. Het helpt je bij het maken van SEO-vriendelijke titels en metabeschrijvingen, het genereren van een sitemap, het optimaliseren van je permalinks, en nog veel meer. Bovendien biedt het ook inhoudsanalyse, waardoor je beter geoptimaliseerde en leesbare inhoud kunt schrijven.

Ook een WordPress website laten maken?

Wil jij ook een WordPress website laten maken? Dit doen wij op maat en tegen de scherpe prijs van slechts € 750 euro. Lees er alles over.

Man is tevreden met de WordPress website die voor hem gebouwd is.