Waarom onze websites perfect presteren in de zoekmachine

Lees over onze SEO optimalisaties

Bij OMP Internetmarketing begrijpen we dat een succesvolle WordPress website meer is dan alleen een aantrekkelijk design. Het gaat ook over prestaties, snelheid en optimalisatie voor zoekmachines. Lees hoe wij ervoor zorgen dat jouw website niet alleen eruit springt, maar ook topprestaties levert.

WordPress website laten maken

Lees over onze SEO optimalisaties

Bij OMP Internetmarketing begrijpen we dat een succesvolle WordPress website meer is dan alleen een aantrekkelijk design. Het gaat ook over prestaties, snelheid en optimalisatie voor zoekmachines. Lees hoe wij ervoor zorgen dat jouw website niet alleen eruit springt, maar ook topprestaties levert.

Ook een WordPress website laten maken?

Wil jij ook een WordPress website laten maken? Dit doen wij op maat en tegen de scherpe prijs van slechts € 750 euro. Lees er alles over.

Man is tevreden met de WordPress website die voor hem gebouwd is.

Wij gebruiken een snelle server

Je kunt je website bij ons laten hosten op onze zeer snelle server. Dat hoeft uiteraard niet, maar wanneer wij jouw website bouwen profiteer je van een jaar gratis hosting.

De basis van een snelle, responsieve website is een snelle server. Hoe sneller je server, hoe sneller je websitegegevens kunnen worden opgehaald, wat resulteert in kortere laadtijden voor de gebruiker. Een snelle server draagt ook bij aan een betere SEO-ranking, omdat Google en andere zoekmachines snelheid waarderen. Bij OMP Internetmarketing zorgen we ervoor dat jouw website draait op een snelle, betrouwbare server die de basis vormt voor uitstekende prestaties.

Je website wordt gebouwd met schone code

De kwaliteit van de code is een cruciaal aspect van website-ontwikkeling. Bij OMP Internetmarketing ontwikkelen we websites met schone, gestroomlijnde code. Dit helpt niet alleen om de site efficiënter en sneller te laten werken, maar het maakt het ook gemakkelijker voor zoekmachines om de site te begrijpen en te indexeren, wat een betere SEO-ranking bevordert.

Hoe wij je website versnellen

We weten dat snelheid cruciaal is, zowel voor de gebruikerservaring als voor SEO. Daarom maken we gebruik van verschillende technieken om de laadsnelheid van je website te optimaliseren. We serveren afbeeldingen in moderne formaten die minder bandbreedte in beslag nemen zonder kwaliteitsverlies. We comprimeren de code om de hoeveelheid gegevens die moeten worden geladen te verminderen, en we implementeren onder andere caching en gzip om de serverreactietijd te verbeteren. Deze benadering zorgt ervoor dat je website snel laadt, de gebruikerservaring verbetert en goed scoort bij zoekmachines.

Plug-ins die je website versnellen en verbeteren

Bij OMP Internetmarketing geloven we in het slim gebruiken van plug-ins. Hoewel plug-ins nuttige functionaliteiten aan je website kunnen toevoegen, kunnen ze, als ze niet correct worden gebruikt, de snelheid van je website beïnvloeden en problemen veroorzaken. Daarom gebruiken we alleen plug-ins die daadwerkelijk de prestaties van je website verbeteren. We hebben de expertise om te bepalen welke plug-ins nuttig zijn, en hoe ze geconfigureerd moeten worden om optimale prestaties te leveren zonder de site te overladen.

Mobielvriendelijkheid en responsiviteit: mobile first

In deze tijd van groeiend mobiel internetgebruik is het absoluut essentieel dat jouw website niet alleen goed presteert op desktopcomputers, maar ook op smartphones en tablets. Bij OMP Internetmarketing zorgen we ervoor dat elke WordPress-website die we bouwen volledig responsief is. Dit betekent dat de lay-out en inhoud van de website zich automatisch aanpassen aan het schermformaat van de gebruiker. Dit verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar draagt ook bij aan betere SEO-rankings, aangezien de zoekmachine mobielvriendelijkheid als een belangrijke rangschikkingsfactor beschouwt.

Geoptimaliseerde metatags en URL-structuren

Een belangrijk aspect van SEO is het gebruik van metatags en URL-structuren die zoekmachines kunnen helpen begrijpen waar je website over gaat. Bij OMP Internetmarketing optimaliseren we deze elementen voor maximale zoekmachine-zichtbaarheid. Dit omvat het gebruik van relevante trefwoorden in je metatags en URL’s, het zorgen voor een logische, hiërarchische URL-structuur, en het vermijden van onnodige complexiteit die zoekmachines zou kunnen verwarren.

Structured data

Jouw website wordt voorzien van structured data volgens Schema.org. Elke pagina bevat gegevens in een specifieke opmaak die de zoekmachine optimaal helpen bepalen waar jouw pagina over gaat.

Beveiliging

Veiligheid is een cruciaal aspect van elke website. Bij OMP Internetmarketing besteden we speciale aandacht aan de beveiliging van de WordPress-websites die we bouwen. Dit omvat het gebruik van sterke beveiligingsplug-ins, het up-to-date houden van je WordPress-installatie en plug-ins, en het volgen van de beste praktijken voor beveiliging om je site te beschermen tegen hacking en andere beveiligingsproblemen.

=