Hoe wij jouw WordPress website bouwen

Lees meer over ons bouwproces

Op deze pagina kun je meer informatie lezen over hoe wij jouw WordPress website bouwen. Wij zorgen ervoor dat er geen stap wordt overgeslagen om voor jou de perfecte website te maken.

Hoe wij jouw WordPress website bouwen

Lees meer over ons bouwproces

Op deze pagina kun je meer informatie lezen over hoe wij jouw WordPress website bouwen. Wij zorgen ervoor dat er geen stap wordt overgeslagen om voor jou de perfecte website te maken.

Ook een WordPress website laten maken?

Wil jij ook een WordPress website laten maken? Dit doen wij op maat en tegen de scherpe prijs van slechts € 750 euro. Lees er alles over.

Man is tevreden met de WordPress website die voor hem gebouwd is.

Een grondige analyse van jouw wensen en eisen

Wanneer wij een WordPress website maken, beginnen we altijd met het inventariseren van de wensen en eisen van de klant. We willen ervoor zorgen dat we een perfect beeld hebben van wat jij precies zoekt, zodat we een website kunnen ontwikkelen die volledig aan je verwachtingen voldoet. We stellen veel vragen, luisteren aandachtig en nemen al jouw input mee in het ontwerpproces.

We nemen ook voorbeelden mee

Ook analyseren we de voorbeelden die jij mooi vindt. Dit kunnen websites zijn van concurrenten, inspirerende designs of websites die je zelf al in gedachten hebt. We kijken naar wat deze voorbeelden met elkaar gemeen hebben en wat je in het bijzonder aanspreekt. Zo kunnen we een goed beeld krijgen van de stijl en functionaliteiten die bij je passen.

We bouwen een concept

Na de inventarisatie en analyse bouwen we een concept. Dit is een eerste opzet van de website, die geheel wordt gebouwd aan de hand van wat wij besproken hebben. Wij leveren dit concept op waarna je er rustig naar kunt kijken en eventuele feedback aan ons mee kunt geven. Deze feedback nemen wij mee in het aanpassen van het ontwerp.

Aanpassingen totdat je helemaal gelukkig bent

We blijven het concept aanpassen totdat jij volledig tevreden bent. We hebben maar één doel en dat is jou een website leveren waar je helemaal gelukkig mee bent. Uiteraard proberen wij dit al met het eerste concept te realiseren, maar als er nog wat aan gesleuteld moet worden, dan is dat geen enkel probleem.

We bouwen de definitieve versie inclusief foto’s en SEO teksten

Na de goedkeuring van het definitieve ontwerp leveren we de website op volgens het ontwerp, inclusief invulling met foto’s en perfecte SEO teksten. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat de website goed gevonden kan worden in zoekmachines en dat de content aantrekkelijk is voor bezoekers. We besteden veel aandacht aan het optimaliseren van de website voor zoekmachines, zodat je een optimale online zichtbaarheid heeft.

Je website volledig in beheer

Na de oplevering van de website heb je volledig beheer over alle WordPress functionaliteiten. Dit betekent dat je zelf aanpassingen kunnen maken aan de inhoud, de lay-out en andere aspecten van de website. Net als het aanmaken van pagina’s en blogs. Bij oplevering leggen wij je uit hoe WordPress werkt. Als je vervolgens toch nog ergens tegenaan loopt of ergens een vraag over hebt, dan staan wij voor je klaar.

=