Zoekmachine marketing bureau

De zoekmachine is voor vrijwel alle bedrijven, ondernemers en zelfstandigen het belangrijkste kanaal in hun online marketing. Je wilt gevonden worden. Op de best mogelijke positie, bij relevante zoektermen en door de juiste doelgroep. Als zoekmachine marketing bureau kan OMP Internetmarketing jou hier perfect bij helpen. Wat je doelstellingen ook zijn: wij staan voor je klaar. Ben je benieuwd wat wij op dit gebied voor je kunnen betekenen? Lees dan vooral verder of neem direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Wat doet een zoekmachine marketing bureau eigenlijk?

Wat een zoekmachine marketing bureau doet? Tja, wat wij doen is eenvoudig uit te leggen. Maar hoé wij dit doen… dat is natuurlijk exact de reden waarom je ons inschakelt. Écht goed scoren in de zoekmachine, is een specialisme. Wat wij doen, is ervoor zorgen dat jij zo goed mogelijk gevonden wordt. Dat is eenvoudig. Althans: dat klinkt eenvoudig. Iederéén wil namelijk die nummer één plek in de zoekmachine pakken. Er is veel concurrentie. En dus moet men van goeden huize komen. In alle bescheidenheid: wij boeken als sinds 2007 klinkende resultaten voor onze klanten en opdrachtgevers. Wij halen het maximale uit jouw prestaties in de zoekmachine.

Waarom heb je een zoekmachine marketing bureau nodig?

Of je een zoekmachine marketing bureau nodig hebt? Dat hangt af van je prestaties in de zoekmachine. Is jouw website al optimaal vindbaar, haal je de juiste doelgroep/klanten binnen en is een significant deel van jouw omzet afkomstig vanuit organisch verkeer (niet-betaald zoekmachine verkeer, dus geen advertenties)? Dan kunnen wij alleen maar zeggen: chapeau, ga zo door.

Helaas is dat voor de meest bedrijven en ondernemers niet het geval. Optimaal scoren in de zoekmachine lukt je niet zonder slag of stoot. Wij weten welke slagen en stoten uitgedeeld moeten worden. Daarvoor heb je dus een zoekmachine marketing bureau nodig. Alleen een echte specialist krijgt het voor elkaar om jouw prestaties in de zoekmachine te optimaliseren.

Hoe doen jullie dit dan?

Een goed zoekmachine optimalisatie bureau kijkt naar diverse belangrijke factoren. Een toppositie in de zoekmachine behalen (en behouden) is 99% van de tijd helaas geen kwestie van gewoon de juiste teksten schrijven. Het is een wisselwerking tussen website techniek, teksten en autoriteit. Wij pakken al deze factoren aan.

Een goed huis bouw je niet zonder stevige fundering. Daarom kijken wij altijd als eerste naar je website techniek. Want alleen wanneer je website in technisch opzicht opgeoptimaliseerd is, heb je de juiste basis voor succes. Wij optimaliseren URL-structuren, maken websites sneller, optimaliseren voor gebruik op diverse devices en kijken streng naar de gebruikerservaring. En meer.

OMP Internermarketing heeft een eigen, in-house tekstbureau: Jouw Tekstbureau. Onze professionals schrijven de best mogelijke teksten die jouw pagina’s naar een toppositie in de zoekmachine brengen. En nee, dat is al lang geen spelletje meer van achterhaalde zoekmachine trucjes als gegoochel met allerlei zoekwoorden en geforceerde titels en keyword densities. Als modern zoekmachine optimalisatie bureau kennen wij de kracht van teksten. Kwalitatieve, foutloze en pakkende teksten. Teksten die de lezer activeren. Want teksten die goed zijn voor de bezoeker, zijn goed voor de zoekmachine. Zó moet het werken. Niet andersom. Maar wees gerust: wij kennen daarnaast alle tekstuele SEO technieken die nodig zijn voor succes.

Veel websites kennen een lastig probleem. De techniek is goed, de teksten zijn goed…. en toch wordt de site maar niet goed vindbaar. Hoe kan dat? Vrijwel altijd ligt dat aan je autoriteit. Autoriteit is een belangrijke factor voor de zoekmachine om je positie te bepalen. Een site met meer autoriteit maakt simpelweg meer kans op een hoge positie. Door middel van slimme en kwalitatieve linkbuilding verhogen wij je website autoriteit. Het resultaat is dat je meer profiteert van de optimale techniek en perfecte teksten. Een totaalresultaat dat écht voor verschil gaat zorgen.

En adverteren dan?

Zoekmachine marketing kent twee kanten: een organische kant en advertenties. Adverteren kan op veel verschillende manieren. Ook dat is iets waarbij ons zoekmachine marketing bureau je uiteraard perfect bij kan helpen. Wij zorgen voor kwalitatieve advertenties die converteren. In simpele taal: onze advertenties zorgen ervoor dat je meer geld gaat verdienen. Duidelijk, toch? Dat doen wij met SEA.

Meer dan alleen een zoekmachine bureau

Wij zijn niet slechts een zoekmachine bureau. Als allround online marketing bureau helpen wij je niet alleen met je zoekmachine marketing, maar kunnen wij je ook op andere manieren ondersteunen en helpen aan groei en meer omzet. Bijvoorbeeld met content marketing (met ons eigen content marketing bureau) en social media marketing.

 

Kennismaken of offerte?

Wil je de mogelijkheden bespreken? Wil je eens kennismaken en vrijblijvend sparren? Of direct een offerte ontvangen. Neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk verder. Uniek is dat wij “gewoon” kunnen werken op uurbasis, maar dat je ook kunt kiezen voor een all-in online marketing pakket. Alle online marketing (waaronder zoekmachine marketing) die je wenst, tegen een scherpe maandelijkse prijs én maandelijks opzegbaar.

 

 

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

=