Website laten bouwen

Een nieuwe website laten bouwen is de perfecte manier om nog betere resultaten te behalen met online marketing. De voorwaarde is dan natuurlijk wel dat je de beschikking krijgt over een goede website. Wat definieert een goede website? Als je het ons vraagt, voldoet deze aan de volgende criteria:

  • Uitstekende prestaties en functionaliteit op mobiel
  • Snelle laadtijden
  • Perfecte optimalisatie voor de zoekmachine
  • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
  • Een aantrekkelijke vormgeving

Door wie ga je een website laten bouwen?

Om een goede nieuwe website te krijgen, is het van belang dat je kiest voor de juiste partij. Door wie ga jij een nieuwe website laten bouwen? Als online marketingbureau komen wij wellicht niet als eerste partij in je op. Laat ons je echter uitleggen waarom wij nu juist wél die partij zijn.

Waarom OMP Internetmarketing?

Een nieuwe website kun je op tal van manieren laten bouwen. Vaak betaal je hier een behoorlijke prijs voor. Wij bouwen websites geheel in lijn met onze filosofie: bureaukwaliteit tegen freelance prijzen.

Wij zijn niet de partij die voor jou een uitbundige, zeer geavanceerde website bouwt. Wat doen wij dan wel? Wij zorgen voor een knappe, zeer snel ladende en perfect vindbare website die aan al je wensen voldoet. Tegen een zeer scherpe prijs.

Als online marketingbureau met als specialisatie het optimaliseren van je vindbaarheid in de zoekmachine, weten wij als geen ander waar een goede website in alle aspecten aan moet voldoen. Daarom bouwen wij ook websites. Simpel.

Wat wij je bieden

Wat wij je bieden, is redelijk eenvoudig: je website laten bouwen door ons betekent dat je de beschikking krijgt over een zeer moderne, perfect presterende website die aan al je wensen en eisen voldoet. Onze websites draaien op WordPress: het nummer één content management platform. Dit betekent dat je zelf eenvoudig je website kunt beheren.

Een website van OMP Internetmarketing:

– Wordt geheel naar jouw wensen gebouwd
– Heeft alle functionaliteiten die je zoekt
– Presteert optimaal op smartphones en andere devices
– Laadt razendsnel
– Is zelf te beheren
– Wordt geleverd inclusief hosting

– Kost slechts 500 euro, inclusief support

Een website inclusief online marketing

Wanneer je ons jouw nieuwe website laat bouwen, zien wij dit als het begin van een succesvolle samenwerking. Wij kunnen namelijk ook al jouw online marketing op ons nemen. Dit betekent dat wij direct aan de slag kunnen met het verder versterken van je SEO,  content, SEA of social media.  

Wij bieden online marketing aan in drie aantrekkelijke pakketten, maar kunnen uiteraard ook een pakket op maat samenstellen. Vraag ons gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

Online marketing

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie met SEO, SEA, content marketing en social media.

Website laten bouwen

Ontdek waarom wij dé partij zijn voor het laten maken van een nieuwe website en wat wij anders doen dan alle anderen.

Tekstbureau

Van SEO webteksten, blogs en nieuwsbrieven tot zakelijk schrijven, folders en ghostwriting.

Full service online marketingbureau in Almere

OMP Internetmarketing is een full service online marketing bureau in Almere. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: bureaukwaliteit tegen freelance tarieven.

Al een aantal keren gebruik mogen maken van de diensten van OMP Internetmarketing en daar ontzettend tevreden over. Communicatie verloopt helder en snel, afspraken worden keurig nagekomen en deadlines behaald. Ze verdiepen zich oprecht in jouw boodschap en denken mee om deze op de best mogelijke manier te vertalen. Met resultaat!

Marjolein van den Busken

BRNDTFY

OMP Internetmarketing heeft ons erg goed geholpen. Zij leveren kwalitatieve teksten en zijn snel. Ze hebben kennis van zaken, denken met je mee en geven waardevol advies. De flexibiliteit en prettige communicatie zijn een dikke plus. Zeer tevreden over de samenwerking.

Kitty Willems

Koningin Sophia Vereeniging tot Bescherming van de Dieren

Meermaals hebben wij met OMP Internetmarketing samengewerkt. En telkens is dit naar volle tevredenheid geweest. Ze schrijven goeie teksten die lekker weglezen, en zijn altijd op tijd in het nakomen van gemaakte afspraken en deadlines. Zéker een aanrader.

Saskia Franken

Diamonds by Me

Wij werken al een tijdje samen met dit bedrijf en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De opdrachten worden voor de deadline aangeleverd en de communicatie verloopt soepel. Wat ons betreft een aanrader!

Martijn de Jong

iFlex Marketing