Website laten bouwen

Een nieuwe website laten bouwen is de perfecte manier om nog betere resultaten te behalen met online marketing. De voorwaarde is dan natuurlijk wel dat je de beschikking krijgt over een goede website. Wat definieert een goede website? Als je het ons vraagt, voldoet deze aan de volgende criteria:

 • Uitstekende prestaties en functionaliteit op mobiel
 • Snelle laadtijden
 • Perfecte optimalisatie voor de zoekmachine
 • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
 • Een aantrekkelijke vormgeving

Door wie ga je een website laten bouwen?

Een website laten bouwen is best een spannende stap. Alleen al het kiezen van de juiste partij kan zorgen voor keuzestress. Om een goede nieuwe website te krijgen, is het van belang dat je kiest voor een specialist die niet alleen een website bouwt die aan al jouw wensen en eisen voldoet, maar die ook maximaal scoort in de zoekmachine en zorgt voor perfecte engagement van jouw doelgroep.

Door wie ga jij een nieuwe website laten bouwen? Je bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je namelijk graag waarom wij de ideale partner hiervoor zijn.

Waarom OMP Internetmarketing?

Een nieuwe website kun je op tal van manieren laten bouwen. Vaak betaal je hier een behoorlijke prijs voor. Wij bouwen websites geheel in lijn met onze filosofie: bureaukwaliteit tegen freelance prijzen.

Wij zorgen voor een knappe, zeer snel ladende en perfect vindbare website die aan al je wensen voldoet. Tegen een zeer scherpe prijs. Als online marketingbureau met als specialisatie het optimaliseren van je vindbaarheid in de zoekmachine, weten wij als geen ander waar een goede website in alle aspecten aan moet voldoen. 

Wat wij je bieden met onze WordPress websites

Wij bouwen onze websites in WordPress. Dit is een zeer bewuste keuze. Allereerst omdat WordPress zich heeft bewezen als het beste CMS. Je kunt hier alle kanten mee op en zeer eenvoudig zelf je website beheren.

Er zijn echter nog meer redenen waarom wij voor WordPress kiezen. Het systeem is gratis en zeer kostenefficiënt voor het laten bouwen van een op maat gemaakte website. Wij zorgen voor het design dat jij wenst. Misschien wel de belangrijkste reden waarom wij kiezen voor deze aanpak, is omdat wij weten dat wij met WordPress kunnen zorgen voor een onverslaanbare website in de zoekmachine.

Wij bieden je:

 • Supersnelle hosting
 • Perfecte technische optimalisatie
 • Optimalisatie voor mobiel gebruik
 • Geavanceerde techniek als Nginx, CDN en slimme caching
 • Op maat gemaakt design
 • Een website volledig in eigen beheer
 • Inclusief SEO
 • Inclusief teksten van onze eigen schrijvers

Wij zorgen al voor een website voor slechts 500 euro, all inclusive.

 

Een website inclusief online marketing

Wanneer wij jouw website bouwen, zien wij dit – als jij dat natuurlijk ook wilt – als het begin van een succesvolle samenwerking. Wij kunnen namelijk ook al jouw online marketing op ons nemen. Dit betekent dat wij direct aan de slag kunnen met het verder versterken van je SEO,  content, SEA, linkbuidling of social media.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl