Tekstbureau

Een wijs persoon zei ooit: “Taal is het machtigste wapen.” Okay, misschien waren wij het wel die dat zeiden. Dat maakt het niet minder waar. Effectieve communicatie is een krachtig middel om je bedrijf goed op de kaart te zetten, klanten te overtuigen en aan je te binden en om uiteraard meer omzet en winst te genereren. Als tekstbureau zorgen wij hiervoor. Met alle vormen van tekst: van seo teksten tot aan technische handleidingen. Van journalistieke content tot scherpe columns, nieuwsbrieven tot ghostwriting en brochures tot… enfin, je snapt het: ons tekstbureau is je graag van dienst met de beste teksten en optimale service tegen zeer scherpe tarieven.

Waarom een tekstbureau?

Alle facetten van online marketing zijn een specialisme. Dat geldt zeker voor het produceren van teksten. Sterker nog: wij durven wel te stellen dat teksten de achilleshiel vormen van menig online marketing bureau. Wij kunnen het weten, want wij worden door heel wat bureaus ingeschakeld voor het verzorgen van teksten. OMP Internetmarketing is van origine zelfs een tekstbureau.

Waarom OMP Internetmarketing als tekstbureau?

Onze SEO tekstschrijvers zorgen voor de beste SEO webteksten door twee disciplines te combineren: uitstekend schrijven én uitvoerige kennis van SEO. Wij kennen alle ins en outs van zoekmachine optimalisatie. Onze SEO copywriters hebben een journalistieke achtergrond én zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij garanderen je dan ook teksten die scoren in de zoakmachine. Wij weten wat je wel en vooral ook niet moet doen om gevonden te worden en koppelen dit aan elke gewenste schrijfstijl en tone of voice.

Maar laten wij vooral niet vergeten: teksten schrijf je voor bezoekers, niet voor robots. Daarom zijn onze copywriters boven alles kundige woordtovenaars.

Een tekstschrijver die begrijpt wat je wilt

Het lijkt zo eenvoudig: een tekstbureau schrijft teksten voor je. Er komt echter veel meer bij kijken om succesvolle teksten te produceren. Een goede tekstschrijver is er een met gevoel voor ondernemerschap en feeling voor je bedrijf, producten en/of diensten. Je kunt alle vormen van tekstschrijven uitbesteden aan ons tekstbureau. Wij beschikken over tekstschrijvers met jarenlange ervaring die gewerkt hebben voor talloze klanten in allerlei sectoren. Journalistieke teksten, redactionele teksten en blogs, creatief schrijven, zakelijk schrijven, technisch schrijven en ghostwriting: je kunt alles zorgeloos bij ons neerleggen. Wij staan voor je klaar om te creëren en/of te redigeren.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

Online marketing

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie met SEO, SEA, content marketing en social media.

Website laten bouwen

Ontdek waarom wij dé partij zijn voor het laten maken van een nieuwe website en wat wij anders doen dan alle anderen.

Tekstbureau

Van SEO webteksten, blogs en nieuwsbrieven tot zakelijk schrijven, folders en ghostwriting.

Full service online marketingbureau in Almere

OMP Internetmarketing is een full service online marketing bureau in Almere. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: bureaukwaliteit tegen freelance tarieven.

Al een aantal keren gebruik mogen maken van de diensten van OMP Internetmarketing en daar ontzettend tevreden over. Communicatie verloopt helder en snel, afspraken worden keurig nagekomen en deadlines behaald. Ze verdiepen zich oprecht in jouw boodschap en denken mee om deze op de best mogelijke manier te vertalen. Met resultaat!

Marjolein van den Busken

BRNDTFY

OMP Internetmarketing heeft ons erg goed geholpen. Zij leveren kwalitatieve teksten en zijn snel. Ze hebben kennis van zaken, denken met je mee en geven waardevol advies. De flexibiliteit en prettige communicatie zijn een dikke plus. Zeer tevreden over de samenwerking.

Kitty Willems

Koningin Sophia Vereeniging tot Bescherming van de Dieren

Meermaals hebben wij met OMP Internetmarketing samengewerkt. En telkens is dit naar volle tevredenheid geweest. Ze schrijven goeie teksten die lekker weglezen, en zijn altijd op tijd in het nakomen van gemaakte afspraken en deadlines. Zéker een aanrader.

Saskia Franken

Diamonds by Me

Wij werken al een tijdje samen met dit bedrijf en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De opdrachten worden voor de deadline aangeleverd en de communicatie verloopt soepel. Wat ons betreft een aanrader!

Martijn de Jong

iFlex Marketing