Online marketing bureau OMP Internetmarketing

Logo van OMP Internetmarketing

OMP Internetmarketing is een allround online marketing bureau in Almere.  Wij bieden al sinds 2007 SEO, SEA, social media marketing & advertising, content marketing, linkbuilding en complete WordPress websites. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: online marketing van bureaukwaliteit tegen freelance tarieven. Ons online marketing abonnement maakt ons online marketing bureau uniek.

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau waar kwaliteit en maximaal resultaat hand in hand gaan met een prettige, informele werkwijze, betrokkenheid en maatwerk? Neem contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend kennis met je.

Ben je een robot? Ja of nee?

Tekstbureau

Een wijs persoon zei ooit: “Taal is het machtigste wapen.” Okay, misschien waren wij het wel die dat zeiden. Dat maakt het niet minder waar. Effectieve communicatie is een krachtig middel om je bedrijf goed op de kaart te zetten, klanten te overtuigen en aan je te binden en om uiteraard meer omzet en winst te genereren. Als tekstbureau zorgen wij hiervoor. Met alle vormen van tekst: van seo teksten tot aan technische handleidingen. Van journalistieke content tot scherpe columns, nieuwsbrieven tot ghostwriting en brochures tot… enfin, je snapt het: ons tekstbureau is je graag van dienst met de beste teksten en optimale service tegen zeer scherpe tarieven.

Waarom een tekstbureau?

Alle facetten van online marketing zijn een specialisme. Dat geldt zeker voor het produceren van teksten. Sterker nog: wij durven wel te stellen dat teksten de achilleshiel vormen van menig online marketing bureau. Wij kunnen het weten, want wij worden door heel wat bureaus ingeschakeld voor het verzorgen van teksten. OMP Internetmarketing is van origine zelfs een tekstbureau.

Waarom OMP Internetmarketing als tekstbureau?

Onze SEO tekstschrijvers zorgen voor de beste SEO webteksten door twee disciplines te combineren: uitstekend schrijven én uitvoerige kennis van SEO. Wij kennen alle ins en outs van zoekmachine optimalisatie. De SEO copywriters van ons tekstbureau hebben een journalistieke achtergrond én zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij garanderen je dan ook teksten die scoren in de zoekmachine. Wij weten wat je wel en vooral ook niet moet doen om gevonden te worden en koppelen dit aan elke gewenste schrijfstijl en tone of voice.

Maar laten wij vooral niet vergeten: teksten schrijf je voor bezoekers, niet voor robots. Daarom zijn onze copywriters boven alles kundige woordtovenaars die perfect verwoorden wat jij aan je doelgreep mee wilt geven.

Een tekstbureau dat begrijpt wat je wilt

Het lijkt zo eenvoudig: een tekstbureau schrijft teksten voor je. Er komt echter veel meer bij kijken om succesvolle teksten te produceren. Een goede tekstschrijver is er één met gevoel voor ondernemerschap en feeling voor je bedrijf, producten en/of diensten. Je kunt alle vormen van tekstschrijven uitbesteden aan ons tekstbureau. Wij beschikken over tekstschrijvers met jarenlange ervaring die gewerkt hebben voor talloze klanten in allerlei sectoren. Je kunt alles zorgeloos bij ons neerleggen. Wij staan voor je klaar om te creëren en/of te redigeren.

Neem vooral gewoon eens geheel vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. 

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

    Ben je een robot? Ja of nee?