Wij zijn uiteraard dankbaar voor elke opdracht die wij mogen uitvoeren, maar wanneer wij aan de slag mogen voor een goed doel of een stichting, is dit extra bijzonder. Sinds deze week zijn wij aan de slag voor de Sophia-Vereeniging: een stichting die opkomt voor het welzijn van dieren en voorlichting geeft over het houden van huisdieren. Wij mogen een steentje bijdragen aan hun online profilering. Een belangrijke steen zelfs.

Logo Sophia-Vereeniging

Nieuwe seo teksten voor de Sophia-Vereeniging

Voor alle pagina’s die gaan over het kopen, verzorgen en houden van huisdieren zal OMP Internetmarketing nieuwe seo teksten verzorgen. Ons doel is uiteraard om de Sophia-Vereeniging bovenaan de zoekmachine te krijgen bij relevante zoekopdrachten. Daar gaan wij zeker voor zorgen. Daarnaast moeten de teksten natuurlijk feitelijk correct en prettig leesbaar zijn. Daarom zullen wij intensief samenwerken.

Websiteoptimalisatie

Op dit moment presteert de website nog niet optimaal. Onder andere de laadtijd is te lang (een snelle laadtijd is cruciaal voor seo succes, met name op mobiele devices). Ook is de websitestructuur nog niet optimaal. Tegelijkertijd met nieuwe teksten, zullen wij dus ook een websiteoptimalisatie uitvoeren. Het doel is om de website sneller, compacter en functioneler te maken zodat de seo optimalisaties nog beter tot hun recht komen. Wij gaan onder andere kijken naar plug-ins, titelgebruik en sitestructuur.

Hulp met sea

Sea is zeer belangrijk voor stichtingen en goede doelen. Om ervoor te zorgen dat de advertenties van de Sophia-Vereeniging de maximale impact maken en kunnen rekenen op een uitmuntende conversie, zullen wij sea campagnes optimaliseren voor een maximale kwaliteitsscore. Ook zullen wij zorgen voor een optimale koppeling tussen de content en de advertentie.

Ook hulp met online marketing

Ben je ook op zoek naar hulp met online marketing? Neem contact met ons op. Wij kunnen je zeker helpen en vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.

[inbound_button font_size=”16″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://omp-internetmarketing.nl/contact/” width=”” target=”_self”]Help mij bij het optimaliseren van mijn website.[/inbound_button]