Social media bureau

Veel te veel bedrijven “doen iets met social media.” Als je het ons vraagt, zijn er twee mogelijkheden: óf je doet iets goed, of je doet het niet. Social media is op het gebied van online marketing al lang niet meer weg te denken. Toch is er bij veel zelfstandigen en bedrijven echt nog wel ruimte voor verbetering. De experts van OMP Internetmarketing zijn digital natives. Social media zit in ons DNA. En nee, dan hebben we het niet over vakantiekiekjes op Facebook, maar over het optimaal bereiken van jouw doelgroep.

Waarom social media?

Bepaalde marketingwijsheden verouderen niet. Goede marketing betekent nog steeds daar aanwezig zijn waar jouw doelgroep zich bevindt. Iedereen gebruikt social media. Ook jouw klanten. Niet alleen maar privé, maar zeker ook zakelijk. LinkedIn is waar professionals op zoek zijn naar nieuwe connecties, nieuwe klanten en nieuwe mogelijkheden. Hier wil jij zichtbaar zijn. Maar ook grote platforms die ooit begonnen als C2C netwerken, zoals Facebook, Instagram en Twitter, bieden nu fantastische B2B en B2C mogelijkheden.

Social platforms zijn voor iedere ondernemer en elk bedrijf relevant. Niet alleen omdat je er zeer gericht je klanten mee kunt bereiken, of omdat je tegen scherpe kosten een groot bereik kunt genereren. Ook omdat de juiste uitingen ook nog eens deelbaar zijn. Dit geldt in het bijzonder wanneer je jouw social uitingen onderdeel maakt van het distributieplan van je contentmarketing

Waarom OMP Internetmarketing voor je social media marketing?

Op de werkvloer en tijdens borrels ontstaan de gesprekken nog wel eens: “wist je nog, MySpace? Had jij ook zo’n volledig aangepast profiel?” En: “Hoe groot was jouw CU2 page eigenlijk?” Klinkt dat niet bekend? Da’s geen probleem. Dit waren de voorlopers van de hedendaagse giganten. Wij noemen dit terloops om maar even aan te geven: wij zijn opgegroeid met social media. De kanalen kennen geen geheimen voor ons. Wij weten jouw doelgroep te vinden, deze recht in het hart te raken en te converteren tot klant.

Veel social media marketing bureaus richten zich op social content of op social advertising. Doen wij niet. Wij doen het gewoon lekker allebei. Dit betekent dat wij jou kunnen helpen met fantastische content voor op je kanalen, maar ook uitstekende campagnes voor je kunnen opzetten en beheren. OMP Internetmarketing inschakelen voor je sociale media, betekent:

  • Strategie, creatie, distributie en beheer
  • Scoren met content en/of advertenties
  • Een partij die je doelgroep begrijpt en bereikt
  • Volledige ontzorging
  • Uitgebreide rapportages
  • Groei in bereik, volgens, leads, conversies en omzet
  • Expertise op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram

 

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

Online marketing

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie met SEO, SEA, content marketing en social media.

Website laten bouwen

Ontdek waarom wij dé partij zijn voor het laten maken van een nieuwe website en wat wij anders doen dan alle anderen.

Tekstbureau

Van SEO webteksten, blogs en nieuwsbrieven tot zakelijk schrijven, folders en ghostwriting.

Full service online marketingbureau in Almere

OMP Internetmarketing is een full service online marketing bureau in Almere. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: bureaukwaliteit tegen freelance tarieven.

Al een aantal keren gebruik mogen maken van de diensten van OMP Internetmarketing en daar ontzettend tevreden over. Communicatie verloopt helder en snel, afspraken worden keurig nagekomen en deadlines behaald. Ze verdiepen zich oprecht in jouw boodschap en denken mee om deze op de best mogelijke manier te vertalen. Met resultaat!

Marjolein van den Busken

BRNDTFY

OMP Internetmarketing heeft ons erg goed geholpen. Zij leveren kwalitatieve teksten en zijn snel. Ze hebben kennis van zaken, denken met je mee en geven waardevol advies. De flexibiliteit en prettige communicatie zijn een dikke plus. Zeer tevreden over de samenwerking.

Kitty Willems

Koningin Sophia Vereeniging tot Bescherming van de Dieren

Meermaals hebben wij met OMP Internetmarketing samengewerkt. En telkens is dit naar volle tevredenheid geweest. Ze schrijven goeie teksten die lekker weglezen, en zijn altijd op tijd in het nakomen van gemaakte afspraken en deadlines. Zéker een aanrader.

Saskia Franken

Diamonds by Me

Wij werken al een tijdje samen met dit bedrijf en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De opdrachten worden voor de deadline aangeleverd en de communicatie verloopt soepel. Wat ons betreft een aanrader!

Martijn de Jong

iFlex Marketing