Ons social media bureau zorgt voor maximale aandacht

Veel bedrijven “doen iets met social media.” Als je het ons vraagt, zijn er twee mogelijkheden: óf je doet iets goed, of je doet het niet. Social media is op het gebied van online marketing al lang niet meer weg te denken. Toch is er bij veel zelfstandigen en bedrijven echt nog wel ruimte voor verbetering. De experts van ons social media bureau zijn digital natives. Social media zit in ons DNA. En nee, dan hebben we het niet over vakantiekiekjes op Facebook, maar over het optimaal bereiken van jouw doelgroep.

Waarom social media?

Bepaalde marketingwijsheden verouderen niet. Goede marketing betekent nog steeds daar aanwezig zijn waar jouw doelgroep zich bevindt. Iedereen gebruikt social media. Ook jouw klanten. Niet alleen maar privé, maar zeker ook zakelijk. LinkedIn is waar professionals op zoek zijn naar nieuwe connecties, nieuwe klanten en nieuwe mogelijkheden. Hier wil jij zichtbaar zijn. Maar ook grote platforms die ooit begonnen als C2C netwerken, zoals Facebook, Instagram en Twitter, bieden nu fantastische B2B en B2C mogelijkheden. Ons social media marketing bureau helpt je hier optimaal gebruik van te maken.

Social platforms zijn voor iedere ondernemer en elk bedrijf relevant. Niet alleen omdat je er zeer gericht je klanten mee kunt bereiken, of omdat je tegen scherpe kosten een groot bereik kunt genereren. Ook omdat de juiste uitingen ook nog eens deelbaar zijn.  

Waarom zijn wij jouw social media bureau?

Op de werkvloer en tijdens borrels ontstaan de gesprekken nog wel eens: “wist je nog, MySpace? Had jij ook zo’n volledig aangepast profiel?” En: “Hoe groot was jouw CU2 page eigenlijk?” Klinkt dat niet bekend? Da’s geen probleem. Dit waren de voorlopers van de hedendaagse giganten. Wij noemen dit terloops om maar even aan te geven: de mensen van ons social media bureau zijn opgegroeid met social media. De kanalen kennen geen geheimen voor ons. Wij weten jouw doelgroep te vinden, deze recht in het hart te raken en te converteren tot klant.

Veel social media marketing bureaus richten zich op social content of op social advertising. Doen wij niet. Wij doen het gewoon lekker allebei. Dit betekent dat wij jou kunnen helpen met fantastische content voor op je kanalen, maar ook uitstekende campagnes voor je kunnen opzetten en beheren. Ons social media bureau inschakelen voor je sociale media, betekent:

  • Strategie, creatie, distributie en beheer
  • Scoren met content en/of advertenties
  • Een partij die je doelgroep begrijpt en bereikt
  • Volledige ontzorging
  • Uitgebreide rapportages
  • Groei in bereik, volgens, leads, conversies en omzet
  • Expertise op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram

Social media marketing bureau nodig? Neem contact op

Ben jij op zoek naar een goed social media marketing bureau? Wij staan voor je klaar. Neem gewoon eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over wat wij voor je kunnen betekenen.

 

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Mandela Plein 1
1314 CG Almere

Bel direct: 06 - 43 54 74 19

info@omp-internetmarketing.nl

=