SEO specialist

Een SEO specialist haalt het maximale uit je website. Het doel van deze SEO expert is om jou bovenaan in de zoekmachine te krijgen. Op zoekwoorden die voor jou belangrijk zijn. Want alleen dán zul je optimaal gevonden worden door jouw doelgroep. Maar wat doet een SEO specialist nu precies? Is dit iemand die de techniek van jouw website optimaliseert? Iemand die zorgt voor de beste SEO teksten? Het antwoord luidt: allebei, en meer. Wij leggen je graag uit wat OMP Internetmarketing voor je kan betekenen.

De werkzaamheden van een SEO specialist

De werkzaamheden van een SEO specialist zijn behoorlijk divers. Dat is logisch, want zoekmachine optimalisatie kent veel verschillende facetten. In onze optiek is een zoekmachine specialist dan ook alleen écht een specialist als deze van al die verschillende facetten uitvoerige kennis heeft.

Je bent ongetwijfeld wel eens benaderd door een partij die claimde jouw prestaties in de zoekmachine te kunnen verbeteren. Misschien was dit écht een kundige partij. Misschien waren het specialisten op een bepaald gebied of misschien waren het – excuseer ons taalgebruik – regelrechte prutsers. Wanneer je benaderd wordt door een SEO specialist, is het altijd belangrijk om goed door te vragen en om antwoord te krijgen op de vraag wat deze partij voor jou kan betekenen. Is het een partij die alleen expertise heeft op een deelgebied (bijvoorbeeld techniek, teksten of linkbuilding)? Dan heb je wat ons betreft niet met een speclist te maken.

SEO kent – in de basis beschouwd – drie onderdelen:

1. Technische website optimalisatie
2. Teksten
3. Linkbuilding

Elk van die drie disciplines kent weer diverse subsdisciplines. Zo moet een SEO specialist voor goede technische website optimalisatie kennis hebben van hoe websites technisch werken, wat optimale structuren en inrichtingen zijn, hoe sites maximaal presteren op diverse devices en hoe je zorgt voor maximale snelheid met behulp van zaken als caching. Een goede SEO specialist weet ook hoe optimale teksten geschreven worden: pakkend en activerend voor de doelgroep, perfect voor de zoekmachine. Ten slotte – en dit wordt vaak door veel partijen vergeten – is linkbuilding cruciaal. Zeker voor websites die nog niet veel autoriteit hebben. Onze SEO specialist vertelt je er met plezier alles over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Doelen bepalen, meten en halen

Een goede SEO specialist kan dus alle werkzaamheden uitvoeren die nodig zijn om jouw website naar de top van de zoekresultaten in de zoekmachine te krijgen. Dat begint met het uitvoeren van een SEO check. Jouw SEO specialist brengt in kaart waar jouw website op dit moment staat. Hoe word je gevonden? Op welke gebieden heb je al autoriteit? Laadt je website snel genoeg? Liggen er kansen? Op deze en talloze andere vragen krijg je een helder antwoord.

Vervolgens voert de SEO specialist de werkzaamheden uit die nodig zijn om je doelen te behalen (of beter: te overtreffen). Dit is vrijwel altijd een mix van quick fixes en quick wins en werkzaamheden met oog op blijvend resultaat op de lange termijn. Aanvullend aan de op deze pagina beschreven kernwerkzaamheden beschikt OMP Internetmarketing over alle know how en mogelijkheden om je SEO een verdere boost te geven, zoals met behulp van content marketing.

Wij geloven in – en beloven – transparantie. Wij doen je geen loze beloften. Wat onze SEO specialist afspreekt, wordt waargemaakt. Je ontvangt namelijk altijd periodieke rapportages die precies laten zien hoe je groeit en hoe je doelen worden behaald.

Kennismaken of offerte?

Wil je de mogelijkheden bespreken? Wil je eens kennismaken en vrijblijvend sparren? Of direct een offerte ontvangen. Neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.

=

 

 

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

=