SEO Consultant

Je hebt op het oog een goede website: hij ziet er goed uit, met een fraai design en goede gebruiksvriendelijkheid… en toch komen die bezoekers maar niet. Laat staan dat je website klanten trekt. Dat is meer dan alleen een gemiste kans. Anno nu kun je zelfs spreken van een kleine ramp: websites zijn voor de meeste ondernemers en bedrijven namelijk het primaire marketingkanaal. Een SEO consultant kan je helpen om de prestaties van je website in de zoekmachine drastisch te verbeteren. Zodat je eindelijk wél leads gaat genereren. Wij leggen je graag uit waarom wij de ideale SEO consultant voor jou in huis hebben.

Wat doet een SEO consultant?

Een goede SEO consultant is jouw A tot Z partner op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Zo zien wij onszelf ook echt: als een partner. Jij vertrouwt je SEO aan ons toe; wij hebben de missie – nee, de plicht – hier het beste van te maken. Dat komt goed uit, want dat is onze passie. Niets is voor een SEO consultant zo mooi als zien dat de inspanningen en werkzaamheden het gewenste resultaat opleveren.

Stap 1: een goede inventarisatie

Een goede SEO consultant maakt eerst een duidelijke, objectieve inventarisatie van hoe je website er SEO technisch voor staat. Wij doen dit geheel gratis en vrijblijvend voor je, overigens. Wil jij weten of jouw website goed vindbaar is? Vraag dan een gratis SEO check aan. Zo’n scan kun je op veel verschillende plekken aanvragen. Vaak krijg je dan een geautomatiseerde uitdraai met een hoop gegevens. Wij gaan een stap verder. Óók als je nog geen klant van ons bent. Wij geven duiding aan de gegevens. Je krijgt onder andere antwoord op de vragen:

– Is je website snel genoeg?
– Hoe staat het met de mobielvriendelijkheid van je site?
– Op welke termen ben je vindbaar?
– Hoe is het gesteld met je domein autoriteit en linkprofiel?

Stap 2: vakkundig advies

De uitkomsten van de gratis SEO check worden vergeleken met je wensen en doelstellingen. Zo weten we waar je staat en waar je naartoe wilt. Dat combineren wij uiteraard met onze kennis. Ook onderzoekt onze SEO consultant de haalbaarheid van je doelstellingen of – en dat doen wij het liefst – wordt hier juist nog een schep bovenop gedaan.

Je ontvangt altijd vakkundig advies. Een belangrijke taak van een SEO consultant is om klanten uit te leggen wat er gedaan moet worden, waarom, hoe dit gebeurt en wat het resultaat hiervan zal zijn. De SEO consultants van OMP Internetmarketing staan bekend om hun positieve maar realistische aanpak: ambitie, maar geen loze beloftes.

De SEO consultant bepaalt wat het plan van aanpak is om jouw website naar het gewenste niveau te krijgen en ervoor te zorgen dat je echt gaat scoren in de zoekmachine.

Stap 3: op naar resultaat

Na de eerste twee stappen is duidelijk wat er gedaan moet worden. Wij houden van een open, informele en intensieve samenwerking. Dit betekent dat wij samen sparren, maar ook dat wij proactief ideeën aandragen. Maar natuurlijk begint alles met het uitvoeren van het plan.

Hoe zorgen wij dan voor betere prestaties in de zoekmachine? Ons bureau is van alle markten thuis. Wij kunnen je van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:

– Technische SEO (verbeteren website techniek en snelheid)
– SEO webteksten
– Linkbuilding (om de autoriteit van je website te versterken)

Wij beloven niet alleen resultaat: wij tonen je dit ook. Jouw SEO consultant zal je voorzien van heldere periodieke rapportages waarin de groei van je website te zien is. Tussendoor kun je ons natuurlijk alles vragen. Je krijgt altijd een vast contactpersoon.

Kennismaken of offerte?

Wil je de mogelijkheden bespreken? Wil je eens kennismaken en vrijblijvend sparren? Of direct een offerte ontvangen. Neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.

=

 

 

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

=