SEA bureau

Een goed SEA bureau kan je helpen met het verhogen van je conversies, sales en winst. SEA (Search Engine Advertising) is een vorm van zoekmachine marketing die direct resultaat oplevert. Wanneer OMP Internetmarketing  jouw SEA-strategie opzet en uitvoert, krijg je een maximale return op je investeringen.

Waarom SEA?

Ons SEA bureau werkt met Google Ads, waarmee je dus adverteert op Google. Dit kan op verschillende manieren. Wij beheren zowel search campagnes als display campagnes. Wij stellen in overleg met jou duidelijke doelen en zorgen ervoor dat deze worden gehaald. Wie direct wil zorgen voor meer conversie en omzet, maakt met SEA een uitstekende keuze. Zoekmachine marketing kan in diverse vormen worden ingezet. Wij adviseren altijd een vorm wanneer je pas betaalt bij een bepaalde mate van resultaat: wanneer een gebruiker op je advertentie klikt of een conversie voltooit.

Waarom ons SEA bureau?

Onze online marketeers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van SEA. Als SEA bureau spelen wij een belangrijke of zelfs cruciale rol in het behalen van je online marketing doelstellingen. Kiezen voor OMP Internetmarketing betekent kiezen voor kwaliteit en ervaring. Wij beheren je budget met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Onze SEA specialisten ontzorgen je volledig. Bij ons zijn je campagnes in goede handen. Ons SEA bureau is je van dienst met:

  • Zoekwoordenonderzoek
  • Strategie
  • Opzetten en beheer van campagnes
  • Doorlopende optimalisatie
  • Periodieke rapportages met inzichtelijkheid in prestaties en conversie
  • Optimalisatie van je website teksten

Wij weten wat er nodig is voor optimaal presterende advertenties. Niet alleen zorgen wij voor maximale zichtbaarheid en conversie, maar ook voor een zo hoog mogelijke kwaliteitsscore van je advertenties en zo laag mogelijke kosten.

 

Als onderdeel van pakket of losse dienst

Als allround, full service online marketingbureau bieden wij SEA aan als onderdeel van onze online marketing pakketten. Vanzelfsprekend kun je SEA ook als losse dienst of als onderdeel van een op maat gemaakt pakket afnemen.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

Online marketing

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie met SEO, SEA, content marketing en social media.

Website laten bouwen

Ontdek waarom wij dé partij zijn voor het laten maken van een nieuwe website en wat wij anders doen dan alle anderen.

Tekstbureau

Van SEO webteksten, blogs en nieuwsbrieven tot zakelijk schrijven, folders en ghostwriting.

Full service online marketingbureau in Almere

OMP Internetmarketing is een full service online marketing bureau in Almere. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: bureaukwaliteit tegen freelance tarieven.

Al een aantal keren gebruik mogen maken van de diensten van OMP Internetmarketing en daar ontzettend tevreden over. Communicatie verloopt helder en snel, afspraken worden keurig nagekomen en deadlines behaald. Ze verdiepen zich oprecht in jouw boodschap en denken mee om deze op de best mogelijke manier te vertalen. Met resultaat!

Marjolein van den Busken

BRNDTFY

OMP Internetmarketing heeft ons erg goed geholpen. Zij leveren kwalitatieve teksten en zijn snel. Ze hebben kennis van zaken, denken met je mee en geven waardevol advies. De flexibiliteit en prettige communicatie zijn een dikke plus. Zeer tevreden over de samenwerking.

Kitty Willems

Koningin Sophia Vereeniging tot Bescherming van de Dieren

Meermaals hebben wij met OMP Internetmarketing samengewerkt. En telkens is dit naar volle tevredenheid geweest. Ze schrijven goeie teksten die lekker weglezen, en zijn altijd op tijd in het nakomen van gemaakte afspraken en deadlines. Zéker een aanrader.

Saskia Franken

Diamonds by Me

Wij werken al een tijdje samen met dit bedrijf en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De opdrachten worden voor de deadline aangeleverd en de communicatie verloopt soepel. Wat ons betreft een aanrader!

Martijn de Jong

iFlex Marketing