Performance marketing

Alle diensten die OMP Internetmarketing verzorgt, vallen onder de noemer performance marketing. Maar wat is performance marketing precies, wat levert het je op en waarom kiezen wij hier zo bewust voor? Lees verder, wij leggen het je uit.

Wat is performance marketing?

Wat is performance marketing? Veel verschillende disciplines kunnen hieronder vallen. Kort gezegd: performance marketing omvat alle vormen van marketing waarbij prestaties zeer nauwkeurig gemeten kunnen worden. Online marketing heeft wat dat betreft al een streepje voor op andere vormen van marketing. Eén van de kenmerken van online marketing is immers dat vrijwel alles meetbaar is. Daar maken wij graag gebruik van.

Waarom kiezen wij voor performance marketing?

De reden waarom wij kiezen voor performance marketing is eenvoudig: transparantie. Wij beloven je niet alleen resultaat: wij tonen je dit ook. Daarom is voor ons performance marketing onmisbaar. Of je jouw doelen behaalt, kun je immers alleen weten wanneer je deze meetbaar maakt.

Wanneer je kiest voor online marketing van OMP Internetmarketing, weet je wat je krijgt. Wij maken duidelijke afspraken met je, stellen doelen en meten de resultaten om aan te tonen dat die doelen worden bereikt.

Hoe werkt dit bij onze diensten?

Als online marketingbureau kunnen wij diverse performance marketing diensten voor je verzorgen: SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (zoekmachine adverteren), content marketing, social media marketing en linkbuilding.

Meten vormt natuurlijk de basis van SEO. Je wilt weten op welke positie je in de zoekmachine staat. Wij brengen je middels periodieke rapportages op de hoogte van je groei en prestaties. Dit doen wij met behulp van objectieve en toonaangevende software van derde partijen.

Adverteren in de zoekmachine kan een ontzettend doeltreffende manier zijn om meer klanten binnen te halen en meer omzet te genereren. Daarom meten wij in onze campagnes alle belangrijke prestaties. Hoe betrokken zijn de bezoekers? Hoe lang blijven zij op je pagina’s? Welke acties voeren zij uit? Dit en meer houden wij voor je bij. Natuurlijk ligt de nadruk daarbij op conversies en hoe deze ontstaan.

Wanneer wij jouw content marketing verzorgen, wil je natuurlijk weten wat het effect is van je blogs en landingspagina’s. Daarom brengen wij je op de hoogte met gedetailleerde statistieken. Hoe vaak is je content bekeken? Is het gedeeld en op andere plekken terecht gekomen? Op deze vragen en nog veel meer krijg je antwoord. Natuurlijk laten wij je ook zien hoe je content bijdraagt aan de algehele groei en prestaties in de zoekmachine.

Dankzij specifieke dashboards en tags kunnen wij je precies vertellen wat de effecten zijn van je social media campagnes. Dit gaat verder dan likes, comments en shares alleen. Hoe converteren gebruikers van social platforms naar je website en wat doen zij hier?

Met onze linkbuilding weet je dat je waardevolle links ontvangt vanaf andere kwalitatieve websites. Maar wat is het effect precies? Wij meten hoe deze links bijdragen aan de groei van je domein autoriteit. Ook laten wij zien welk verkeer zij genereren.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

=