Over ons online marketing bureau

OMP Internetmarketing is een full service online marketing bureau.  Wij zijn gevestigd in Almere, maar werken voor klanten door heel het land. OMP Internetmarketing is – destijds nog onder een andere naam – opgericht in 2007. Wij kunnen dus bouwen op 15 jaar ervaring. In die vijftien jaar tijd is het online landschap natuurlijk enorm veranderd. Als online marketing bureau moet je in staat zijn om snel en goed op actuele ontwikkelingen in te spelen. Werkzaamheden moeten toekomst proof zijn. Dat garanderen wij je. Net zoals wij garanderen dat iedere klant bij ons maximale persoonlijke aandacht krijgt.

 

Hoe wij waarmaken wat wij beloven

Wanneer je op zoek bent naar een online marketing bureau, mag je natuurlijk het nodige verwachten. Je schakelt niet voor niets een specialist in. Wij zijn trots op de uitstekende resultaten die wij jaar in jaar uit voor onze klanten behalen. Klanten die in veel gevallen bovendien al jaren bij ons zijn. Hoe maken wij waar wat wij beloven? Wij geloven sterk in het scheppen van de juiste voorwaarden voor optimale resultaten. Natuurlijk begint alles bij kennis en kunde. Maar om écht het verschil te maken op het gebied van resultaat en service, is er meer nodig.

Hadden wij dat gewild, dan waren wij waarschijnlijk stukken groter geweest dan dat wij nu zijn. Wij maken echter bewust de keuze om niet te groot te groeien. Natuurlijk: ook wij moeten en willen geld verdienen, maar niet ten koste van alles. Omdat wij al heel wat jaren meelopen, zien wij om ons heen wat goed en fout gaat. Zeker wanneer online marketingbureaus groeien. Wij hanteren de slogan “bureaukwaliteit tegen freelance prijzen” en doen dit niet voor niets. Veel online marketing bureaus hebben moeite om hun serviceniveau te behouden op het moment dat zij (te) groot worden. Klanten worden nummers. Dat willen wij koste wat het kost voorkomen. Wij maken niet alleen waar wat wij beloven omdat wij continu investeren in de juiste kennis, maar ook omdat wij er altijd voor zorgen dat al onze klanten maximale aandacht krijgen.

De missie en visie van ons onine marketing bureau

Onze missie is het leveren van bureaukwaliteit tegen freelance prijzen. Wat betekent dit concreet? Dit betekent dat ons online marketing bureau zo is ingericht dat wij zorgen voor de best mogelijke resultaten en service tegen prijzen die – zo durven wij wel te stellen – significant lager zijn dan onze concurrentie. Dit begint bij slim nadenken. Zo werken wij vanuit een bescheiden onderkomen. Ons kantoor aan het Mandela Plein 1 in Almere is prachtig. Het is van alle faciliteiten en gemakken voorzien, biedt een prachtig uitzicht en is perfect bereikbaar. Maar wij gebruiken niet meer dan dat wij nodig hebben. Zo delen wij onze kantoorruimte met andere ondernemers. Omdat dit creativiteit stimuleert, maar ook omdat dit scheelt in de kosten.

Wij hebben dus geen kantoor dat zwaar op de begroting drukt, en dus ook in dit opzicht geen hoge lasten die wij linksom of rechtsom moeten doorberekenen aan onze klanten. Ook op het gebied van medewerkers hanteren wij een duidelijke filosofie: wij hebben alle benodigde expertise in huis om klinkende resultaten voor jou te behalen. Onze organisatie bestaat echter grotendeels uit freelancers. Ook dit is een bewuste keuze: zo houden wij onze kosten beheersbaar. Desalniettemin kunnen wij voor iedere klant en voor elk project het perfecte team aan specialisten samenstellen.

Kortom: wij zijn geen log, bureaucratisch online marketing bureau maar een moderne, slanke en uiterst gedreven en kundige organisatie.

Maatwerk is bij ons de standaard

Wij bieden je maatwerk. Altijd. Zo krijg je bij ons al all in online marketing voor 349 euro per maand.  Wat wij dan doen? Alles wat je wilt en nodig hebt, inclusief rapportage. SEO (zoekmachine optimalisatie) zowel op technisch gebied als qua teksten, SEA (zoekmachine adverteren), content marketing, social media marketing en linkbuilding. Wij zorgen voor een persoonlijke marketingmix die bij jou past en kiezen voor de diensten die voor jou het verschil gaan maken. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor losse diensten, dus zonder pakketvorm. Ook dan kun je rekenen op ongekend scherpe prijzen.

Wij zeggen gewoon “je” en “jij”. Je kunt altijd rekenen op een vaste contactpersoon en je kunt ons (bijna) altijd mailen, bellen of appen. Een écht goed online marketing bureau is jouw partner. Neem gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ons online marketing bureau is gevestigd in Almere, maar werkzaam voor klanten door heel Nederland.

Passie als drijfveer

Wie op zoek is naar een online marketing bureau, heeft ontzettend veel opties. Sterker nog: misschien zie je door de bomen het bos helemaal niet meer. De meeste online marketing bureaus bieden je (hopelijk) echt wel kwaliteit. Maar ben jij op zoek naar meer dan kwaliteit alleen? Dan zijn wij de online marketing agency voor jou. Meerwaarde bieden, is namelijk wat wij doen. Online marketing is onze passie. Natuurlijk: klanten zijn klanten, maar voor ons ben jij in de eerste plaats een bedrijf, ondernemer of zelfstandige die wij echt wíllen helpen met onze kennis, ervaring en expertise. Bij alles wat wij doen, denken wij na over hoe wij meerwaarde kunnen creëren. En zonder onszelf op de borst te willen kloppen: daar slagen wij behoorlijk goed in.

Onze meerwaarde en USP’s

Op welk gebied van online marketing zorgen wij dan voor meerwaarde, en wat zijn onze USP’s die ons als online marketing bureau onderscheiden? Natuurlijk mag je kwaliteit, service en kennis verwachten. Kiezen voor OMP Internetmarketing betekent echter dat je ook mag rekenen op:

√ Een vast aanspreekpunt
√ Alle diensten en services onder één dak
√ Persoonlijke aandacht
√ Maatwerk als standaard
√ Bureaukwaliteit tegen ZZP tarieven
√ Een vast aanspreekpunt
√ Betaalbare online marketing tegen een vaste prijs (maandelijks opzegbaar)
√ Altijd uitgebreide rapportages zonder meerprijs

Jouw one stop shop voor online marketing

OMP Internetmarketing biedt vrijwel alle vormen van online marketing: los, als combinatie, of in een totaalpakket. What you wish, is what you get! Bij ons krijg je alle vormen van online marketing onder één dak. En heb je behoefte aan aanvullende diensten waarmee wij je als online marketing bureau niet direct kunnen helpen? Dat is geen probleem: wij beschikken over een omvangrijk netwerk met vaste partners.

Maak gewoon eens kennis met ons

Wil je eens een keer kennismaken? Graag! Wij nemen hier met plezier de tijd voor. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Mandela Plein 1
1314 CG Almere

Bel direct: 06 - 43 54 74 19

info@omp-internetmarketing.nl

=