Online marketing bureau OMP Internetmarketing

Logo van OMP Internetmarketing

OMP Internetmarketing is een allround online marketing bureau in Almere.  Wij bieden al sinds 2007 SEO, SEA, social media marketing & advertising, content marketing, linkbuilding en complete WordPress websites. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: online marketing van bureaukwaliteit tegen freelance tarieven. Ons online marketing abonnement maakt ons online marketing bureau uniek.

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau waar kwaliteit en maximaal resultaat hand in hand gaan met een prettige, informele werkwijze, betrokkenheid en maatwerk? Neem contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend kennis met je.

Ben je een mens? Ja of nee?

Online marketingbureau

OMP Internetmarketing is een allround, full service online marketingbureau in Almere. Maar het mooie aan het internet is: afstand speelt geen rol. Wij werken dus door heel het land. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van online marketing voor kleine en middelgrote ondernemers en bedrijven. Een bewuste keuze, want hier kunnen wij het verschil voor je maken. En ja, we zeggen “je”.

Geen alledaags online marketingbureau

Onze organisatie is kleinschalig. Deze bestaat uit een groep specialisten. Stuk voor stuk digital natives met een passie voor hun vak. Op elk gebied van online marketing beschikken wij over een specialist met riante ervaring en diepgaande kennis.

Wij zijn geen alledaags online marketingbureau. Dat willen wij ook helemaal niet zijn. Wij hebben een duidelijke missie: bureaukwaliteit bieden tegen freelance prijzen. Maar wat betekent dit nu precies?

Een online marketingbureau biedt je ontzettend veel know how, maar stuurt je ook een gepeperde rekening. Een ZZP’er is betaalbaar, maar mist vaak bepaalde expertise en kan je niet op alle gebieden van optimale service voorzien. OMP Internetmarketing is een online marketingbureau dat het beste van twee werelden combineert. Dit betekent dat je profiteert van:

  • Persoonlijke aandacht en een vaste contactpersoon
  • Geen 9-17 mentaliteit: je kunt ons (bijna) altijd bellen, mailen of appen
  • De expertise van een bureau dankzij een collectief aan specialisten
  • Tarieven die vergelijkbaar zijn met die van een ZZP’er

Maatwerk is altijd standaard

Als full service online marketingbureau bieden wij je SEO, SEA, content marketing, linkbuilding en social media. Nu verwacht je waarschijnlijk een prikkelend stuk over onze aantrekkelijke pakketten. Nou… we kunnen het simpel houden. Waarom? Wij houden niet van een pakkettencultuur. Bij ons krijg je altijd waar je behoefte aan hebt. Met ons all in pakket bieden wij ons enige pakket dat helemaal wordt ingevuld aan de hand van jouw behoeften, met 100% maatwerk inclusief rapportage. Dit pakket is overigens gewoon maandelijks opzegbaar, doen we ook niet moeilijk over.

Elk bedrijf en iedere ondernemer heeft andere wensen en behoeften. Daarom kenmerkt onze online marketing zich door 100% maatwerk. Op basis van jouw wensen en behoeften leveren wij de diensten die je nodig hebt. Of het nu gaat om een eenmalige of losse dienst, of om een doorlopende samenwerking.

Waarom OMP Internetmarketing?

Wanneer je op zoek bent naar een online marketingbureau heb je ontzettend veel keuze. Dat is natuurlijk fijn voor jou. Maar hoe maak je de goede keuze? Allereerst: neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen, geven je meer informatie en leggen je uit waarom kiezen voor OMP Internetmarketing de beste manier is om je internetmarketing van een enorme boost te voorzien.

Met ons kies je voor een betrokken partij met passie, kennis van zaken en een open, informele manier van handelen. Online marketing is ons ding. Punt.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

    Ben je een robot? Ja of nee?