“Waarom online marketing? Een goed antwoord is: omdat het werkt, maar daar neem je natuurlijk geen genoegen mee. Daarom is het beste antwoord: omdat je kunt zien dat het werkt.”

Online marketing (of internetmarketing) is onmisbaar in een hedendaagse marketingmix. Sterker nog: voor veel bedrijven is dit de voornaamste vorm van marketing geworden. Goede marketing  betekent op de juiste manier zichtbaar zijn daar waar jouw doelgroep zich bevindt. Jij kent jouw doelgroep; wij weten waar en hoe wij hen bereiken voor het beste resultaat.

Waarom online marketing?

Waarom online marketing? Een goed antwoord is: omdat het werkt, maar daar neem je natuurlijk geen genoegen mee. Daarom is het beste antwoord: omdat je kunt zien dat het werkt. Internetmarketing is transparant. Althans, bij ons online marketing bureau. OMP internetmarketing is geen online marketing bureau dat op afstand werkt. Wij laten je weten wat wij doen en waarom.

Wij betrekken je bij onze werkzaamheden, want het voordeel van internetmarketing is dat je resultaten kunt zien en meten. Daarom duiken wij graag samen met jou in de materie. Bedenken, testen, uitvoeren, optimaliseren: daar worden wij enthousiast van. Wij zetten digitale marketing in om jouw doelen te realiseren en als het even kan te overtreffen.

Wat ons online marketing bureau voor jou betekent

Onze online marketeers beheersen vele facetten van digitale marketing tot in de puntjes. Of het nu gaat om een kleine optimalisatie van teksten, het volledig managen en uitvoeren van een advertentiecampagne, social media management of het bedenken en implementeren van een complete online media strategie. Ons online marketing bureau is van alle markten thuis. Wij helpen je met:

Waarom wij?

Internet marketing bureaus vind je in groten getale. Waarom zou je kiezen voor ons? OMP Internetmarketing is een kleinschalige organisatie die bestaat uit specialisten op diverse gebieden. Wij zijn geen log online marketing bureau met wazige lijnen, vage kostenstructuren, torenhoge tarieven of communicatie in jargon. Wat wij je wel bieden? Kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs, heldere afspraken, een persoonlijke aanpak en altijd maatwerk. Wij zijn vakidioten met een duidelijke missie: de beste online marketing voor jou leveren.

  • Bureaukwaliteit tegen freelance tarieven
  • Experts op vrijwel alle gebieden
  • Een vast, persoonlijk aanspreekpunt
  • Een transparante, betrokken werkwijze
  • De beste nazorg

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?