Online marketingbureau

OMP Internetmarketing is een allround, full service online marketingbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van online marketing voor kleine en middelgrote ondernemers en bedrijven. Een bewuste keuze, want hier kunnen wij het verschil voor je maken. En ja, we zeggen “je”.

Geen alledaags online marketingbureau

Onze organisatie is kleinschalig. Deze bestaat uit een groep specialisten. Stuk voor stuk digital natives met een passie voor hun vak. Op elk gebied van online marketing beschikken wij over een specialist met riante ervaring en diepgaande kennis.

Wij zijn geen alledaags online marketingbureau. Dat willen wij ook helemaal niet zijn. Wij hebben een duidelijke missie: bureaukwaliteit bieden tegen freelance prijzen.

Maatwerk is altijd standaard

Als full service online marketingbureau bieden wij je SEO, SEA, content marketing en social media. Nu verwacht je waarschijnlijk een prikkelend stuk over onze aantrekkelijke pakketten. Dat komt er niet. Waarom niet? Omdat wij niet in pakketten geloven. Elk bedrijf en iedere ondernemer heeft andere wensen en behoeften. Daarom kenmerkt onze online marketing zich door 100% maatwerk. Op basis van jouw wensen en behoeften leveren wij de diensten die je nodig hebt. Of het nu gaat om een eenmalige of losse dienst, of om een doorlopende samenwerking.

Waarom OMP Internetmarketing?

Wanneer je op zoek bent naar een online marketingbureau heb je ontzettend veel keuze. Dat is natuurlijk fijn voor jou. Maar hoe maak je de goede keuze? Allereerst: neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen, geven je meer informatie en leggen je uit waarom kiezen voor OMP Internetmarketing de beste manier is om je internetmarketing van een enorme boost te voorzien.

De voordelen van werken met OMP Internetmarketing:

  • Bureaukwaliteit tegen freelance prijzen
  • In-house specialisten op alle gebieden
  • Een vast aanspreekpunt voor al je diensten
  • Maandelijkse opzegbare samenwerking

Kortom: wij bieden je kwaliteit die voor de verandering nog eens betaalbaar is ook. Met ons kies je voor een partij met passie, kennis van zaken en een open, informele manier van handelen. Online marketing is ons ding. Punt.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

Online marketing

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie met SEO, SEA, content marketing en social media.

Website laten bouwen

Ontdek waarom wij dé partij zijn voor het laten maken van een nieuwe website en wat wij anders doen dan alle anderen.

Tekstbureau

Van SEO webteksten, blogs en nieuwsbrieven tot zakelijk schrijven, folders en ghostwriting.

Full service online marketingbureau in Almere

OMP Internetmarketing is een full service online marketing bureau in Almere. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: bureaukwaliteit tegen freelance tarieven.

Al een aantal keren gebruik mogen maken van de diensten van OMP Internetmarketing en daar ontzettend tevreden over. Communicatie verloopt helder en snel, afspraken worden keurig nagekomen en deadlines behaald. Ze verdiepen zich oprecht in jouw boodschap en denken mee om deze op de best mogelijke manier te vertalen. Met resultaat!

Marjolein van den Busken

BRNDTFY

OMP Internetmarketing heeft ons erg goed geholpen. Zij leveren kwalitatieve teksten en zijn snel. Ze hebben kennis van zaken, denken met je mee en geven waardevol advies. De flexibiliteit en prettige communicatie zijn een dikke plus. Zeer tevreden over de samenwerking.

Kitty Willems

Koningin Sophia Vereeniging tot Bescherming van de Dieren

Meermaals hebben wij met OMP Internetmarketing samengewerkt. En telkens is dit naar volle tevredenheid geweest. Ze schrijven goeie teksten die lekker weglezen, en zijn altijd op tijd in het nakomen van gemaakte afspraken en deadlines. Zéker een aanrader.

Saskia Franken

Diamonds by Me

Wij werken al een tijdje samen met dit bedrijf en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De opdrachten worden voor de deadline aangeleverd en de communicatie verloopt soepel. Wat ons betreft een aanrader!

Martijn de Jong

iFlex Marketing