Marketing kost geld. Als er iets is wat de meeste startups niet hebben, is het geld. Tijdens deze spannende fase van het lanceren, laten groeien en rendabel maken van een onderneming, is het marketing budget vaak beperkt, of zelfs helemaal niet aanwezig. Wij weten als geen ander hoe dat is, want wij zijn zelf ook een startup geweest.
Speciaal voor startups en andere kleine starters zoals zzp’ers bieden wij een bijzondere vorm van marketing: startup marketing: dat is specifieke online marketing voor startups. Wij verzorgen internetmarketing voor startups waarbij wij al onze expertise en diensten bieden, maar dan met speciale tarieven en afspraken voor beginnende zelfstandigen en ondernemers. U kunt hierbij denken aan:

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Bij onze internetmarketing voor startups kunt u rekenen op exact dezelfde, hoge kwaliteit als die wij altijd bieden, maar op een manier die haalbaar is voor een beginnende onderneming of kleine zelfstandige. Wij gunnen iedere ondernemer en elke onderneming succes en zijn van mening dat iedereen gebruik moet kunnen maken van online marketing en facetten als seo en sea. Sterker nog: wij vinden dat juist startups hiervan gebruik moeten kunnen maken omdat het voor hen cruciaal kan zijn in de groeistrategie en het verwezenlijken van doelen. Daarom bieden wij online marketing voor startups als unieke dienst met unieke tarieven en een betaalvorm die deze dienst voor iedereen haalbaar maakt.

Een complete seo WordPress website voor startups

Naast de diensten in online marketing voor startups die wij aanbieden, kun je als beginnende zelfstandige of startend bedrijf ook kiezen voor een complete seo WordPress website voor startups. Voor slechts 300 euro bieden wij u een kant-en-klare WordPress website, die volledig is geoptimaliseerd voor seo en mobiel, inclusief seo teksten. Na oplevering hebt u een fraaie, zeer goed presterende site die u volledig zelf kunt beheren. Uw website ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook voorzien van slimme technieken die optimale prestaties op mobiele devices en lage laadtijden garanderen. Uw website wordt gehost bij een betrouwbare, vaste partner en zal uitstekend presteren in de zoekmachines. Voor een zeer scherp vast bedrag kunt u beschikken over een website die van alle gemakken is voorzien.

Onze unieke startup marketing formule en prijzen

Voor onze startup marketing maken wij gebruik van een unieke formule met de allerscherpste prijzen. Dit zorgt ervoor dat elke startup gebruik kan maken van internet marketing. Bij startup marketing maken wij – zoals altijd – plannen en prijzen op maat, maar daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot gespreid betalen met zeer lage maandtarieven.

Uiteraard hanteren wij geen rente en zitten er geen addertjes onder het gras: u kunt uw factuur in zes maandelijkse termijnen voldoen. Wij werken gewoon volgens afgesproken planning, wat betekent dat wij de werkzaamheden niet uitspreiden over meerdere maanden, maar u gewoon snel leveren wat is afgesproken.

Stel dat u bij ons een WordPress website voor startups afneemt a 300 euro, dan hebt u de mogelijkheid om deze in zes maandelijkse termijnen van elk 50 euro te betalen. Is de betaling aan het einde van deze zes maanden volledig voldaan, dan leveren wij u nog de best mogelijke nazorg met een gratis seo scan en eventuele gratis optimalisatie. Of u nu een opdracht met een waarde van 100 euro of 2000 euro bij ons neerlegt: iedereen kan in zes maanden betalen met behulp van onze online marketing voor startups propositie.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?