All-in online marketing pakket

OMP Internetmarketing is een full service online marketingbureau in Almere, met een landelijk werkgebied. Wij werken voor klanten in zeer diverse sectoren, met uiteenlopende wensen. Wij luisteren altijd naar de feedback van onze klanten om onze dienstverlening verder te verbeteren. Vaak komen onze klanten met ons in contact omdat zij behoefte hebben aan een specifieke dienst. Gaandeweg blijkt vaak dat zij ook behoefte hebben aan onze andere diensten. Daarom hebben wij ons online marketing pakket in het leven geroepen.

Online marketing pakket voor 250 euro per maand

Wij bieden een all in pakket voor 250 euro per maand aan. In dit pakket zijn alle online marketing diensten opgenomen die wij je bieden:

Voor dit bedrag zijn dus alle facetten van je online marketing gedekt door onze specialisten. We houden niet van moeilijk doen, dus bieden je daarnaast ook “gewoon” een vast, eigen aanspreekpunt. En oh ja, ons online marketing pakket is per maand opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Je hebt ook geen verplichting om van alle diensten (tegelijk) gebruik te maken. Het pakket wordt helemaal naar jouw wensen en behoeften ingevuld.

De flexibiliteit van ons online marketing pakket

Wij vinden flexibiliteit erg belangrijk. Met ons online marketing pakket ben je gegarandeerd van vaste aandacht. Wij reserveren uren voor je en je kunt ons altijd bereiken om je vragen te stellen. We houden regelmatig contact en bespreken de doelstellingen, plannen en werkzaamheden.

In dit concept hoef jij je geen zorgen te maken om extra kosten. Zijn we eens wat meer uurtjes kwijt aan de werkzaamheden? Dat is geen enkel probleem. Ook kunnen we naar hartenlust schuiven met de werkzaamheden. Wil je een maand lang alleen maar inzetten op content marketing? Geen probleem. Wil je een mix van alle diensten? We doen het net zo graag.

Met ons pakket bieden wij een abonnementsvorm waarmee je volledig wordt ontzorgd, maar die je ook altijd stop kunt zetten. Binnen dit abonnement bieden wij je maatwerk. Er is ook altijd ruimte voor nieuwe, creatieve idee├źn of spoedwerkzaamheden.

Rapportage en monitoring

We don’t just talk the talk, we walk the walk. Daarom zijn rapportages bij ons online marketing pakket inbegrepen. Maandelijks houden wij je op de hoogte van alle vorderingen, met keiharde statistieken die je groei aantonen. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of om je wensen te bespreken.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl