Een online marketing pakket voor 250 euro per maand

OMP Internetmarketing is een full service online marketingbureau in Almere, met een landelijk werkgebied. Wij werken voor klanten in zeer diverse sectoren, met uiteenlopende wensen. Wij luisteren altijd naar de feedback van onze klanten om onze dienstverlening verder te verbeteren. Vaak komen onze klanten met ons in contact omdat zij behoefte hebben aan een specifieke dienst. Gaandeweg blijkt vaak dat zij ook behoefte hebben aan onze andere diensten. Daarom hebben wij ons online marketing pakket in het leven geroepen. 

Wij bieden een online marketing pakket voor 250 euro per maand aan. In dit pakket zijn alle online marketing diensten opgenomen die wij je bieden:

Voor dit bedrag zijn dus alle facetten van je online marketing gedekt door onze specialisten. We houden niet van moeilijk doen, dus bieden je daarnaast ook “gewoon” een vast, eigen aanspreekpunt. En oh ja, ons online marketing pakket is per maand opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Je hebt ook geen verplichting om van alle diensten (tegelijk) gebruik te maken. Het pakket wordt helemaal naar jouw wensen en behoeften ingevuld.

Flexibiliteit

Wij vinden flexibiliteit erg belangrijk. Met ons online marketing pakket ben je gegarandeerd van vaste aandacht. Wij reserveren uren voor je en je kunt ons altijd bereiken om je vragen te stellen. We houden regelmatig contact en bespreken de doelstellingen, plannen en werkzaamheden.

In dit concept hoef jij je geen zorgen te maken om extra kosten. Zijn we eens wat meer uurtjes kwijt aan de werkzaamheden? Dat is geen enkel probleem. Ook kunnen we naar hartenlust schuiven met de werkzaamheden. Wil je een maand lang alleen maar inzetten op content marketing? Geen probleem. Wil je een mix van alle diensten? We doen het net zo graag.

Met ons online marketing pakket bieden wij een abonnementsvorm waarmee je volledig wordt ontzorgd, maar die je ook altijd stop kunt zetten. Binnen dit abonnement bieden wij je maatwerk. Er is ook altijd ruimte voor nieuwe, creatieve ideeën of spoedwerkzaamheden. 

Rapportage en monitoring

We don’t just talk the talk, we walk the walk. Daarom zijn rapportages bij ons online marketing pakket inbegrepen. Maandelijks houden wij je op de hoogte van alle vorderingen, met keiharde statistieken die je groei aantonen. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie of om je wensen te bespreken.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

Online marketing

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie met SEO, SEA, content marketing en social media.

Website laten bouwen

Ontdek waarom wij dé partij zijn voor het laten maken van een nieuwe website en wat wij anders doen dan alle anderen.

Tekstbureau

Van SEO webteksten, blogs en nieuwsbrieven tot zakelijk schrijven, folders en ghostwriting.

Full service online marketingbureau in Almere

OMP Internetmarketing is een full service online marketing bureau in Almere. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: bureaukwaliteit tegen freelance tarieven.

Al een aantal keren gebruik mogen maken van de diensten van OMP Internetmarketing en daar ontzettend tevreden over. Communicatie verloopt helder en snel, afspraken worden keurig nagekomen en deadlines behaald. Ze verdiepen zich oprecht in jouw boodschap en denken mee om deze op de best mogelijke manier te vertalen. Met resultaat!

Marjolein van den Busken

BRNDTFY

OMP Internetmarketing heeft ons erg goed geholpen. Zij leveren kwalitatieve teksten en zijn snel. Ze hebben kennis van zaken, denken met je mee en geven waardevol advies. De flexibiliteit en prettige communicatie zijn een dikke plus. Zeer tevreden over de samenwerking.

Kitty Willems

Koningin Sophia Vereeniging tot Bescherming van de Dieren

Meermaals hebben wij met OMP Internetmarketing samengewerkt. En telkens is dit naar volle tevredenheid geweest. Ze schrijven goeie teksten die lekker weglezen, en zijn altijd op tijd in het nakomen van gemaakte afspraken en deadlines. Zéker een aanrader.

Saskia Franken

Diamonds by Me

Wij werken al een tijdje samen met dit bedrijf en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De opdrachten worden voor de deadline aangeleverd en de communicatie verloopt soepel. Wat ons betreft een aanrader!

Martijn de Jong

iFlex Marketing