Uniek: ons all-in online marketing abonnement

Online marketing kan duur zijn. Met ons all-on online marketing abonnement houd je de kosten behapbaar en transparant. Tegen een vast, laag bedrag per maand verzorgen wij al je online marketing en garanderen wij klinkende resultaten (die je ook te zien krijgt in persoonlijke rapportages). Dus SEO, SEA, content marketing, linkbuilding, social media: het zit er allemaal bij in. Bovendien is ons online marketing abonnement maandelijks opzegbaar. Je zit nergens aan vast, maar hebt wel de zekerheid van continue aandacht voor al je online marketing.

Online marketing abonnement voor 349 euro per maand

Wij bieden een compleet online marketing abonnement voor 349 euro per maand aan. In dit online marketing pakket zijn alle online marketing diensten opgenomen die wij je bieden:

Een voordelig pakket

Met een prijs vanaf € 349,- per maand bieden wij je een echt voordelig online marketing pakket. Ga maar na: met een tarief van € 65,- biedt OMP Internetmarketing al een bijzonder scherpe uurprijs (en een sublieme prijs/kwaliteitsverhouding), maar ons online marketing abonnement geeft je nog veel meer. Voor € 349 euro zou je normaal gesproken bij ons dus zo’n 5 uur per maand krijgen, maar met het pakket krijg je het dubbele aantal uren. Wij garanderen je 2 uur per week, wat dus neerkomt op 10 uur per maand. Dat vertaalt zich weer naar een uurprijs van nog geen € 35,-. Een prijs waar zelfs menig freelancer niet aan kan tippen. Daarbij beloven wij je intensieve persoonlijke aandacht en een vast aanspreekpunt. Sterker nog: je kunt ons altijd bellen, mailen of appen. En als we eens een keer een paar uurtjes meer werk hebben, ontvang je daarvoor écht geen extra factuur. Ook spreken wij met plezier periodiek face to face af om alle vorderingen door te nemen en planningen te bespreken.

Met ons online marketing abonnement willen wij bewijzen dat kwalitatieve online marketing niet duur hoeft te zijn. Wij zijn het bureau waar zelfstandigen, kleine ondernemers en kleine MKB bedrijven ook welkom zijn. Je zult ervaren dat je geen enorm marketing budget nodig hebt voor klinkende resultaten.

Voor wie is het online marketing abonnement geschikt?

Ons online marketing abonnement is geschikt voor iedereen die doorlopend wil investeren in online marketing om zo maximale resultaten te behalen. Marketing is niet iets dat je er zomaar even bij doet. Je wilt on top of mind blijven, goed blijven scoren in de zoekmachine, je doelgroep bereiken met effectieve ads, nieuwe klanten trekken met de beste content en blijven werken aan de autoriteit van je website. Dat red je niet met af en toe een klusje hier en daar. Neem jij online marketing serieus? Dan zijn wij jouw partner. Wij zeggen nadrukkelijk “partner”, want wanneer jij gebruikmaakt van ons online marketing abonnement, ben je meer dan een klant. En wij zijn meer dan een passant. Samen zorgen wij voor de optimale strategie om te blijven groeien. Het resultaat is uiteraard dat je die € 349,- per maand terugverdient.

Een flexibel in te delen online marketing abonnement

Als allround online marketing bureau bieden wij je diverse vormen van online marketing. In het online marketing abonnement kun je hier allemaal gebruik van maken. Hoe en wanneer jij wilt. Wil je doorlopend gebruikmaken van een mix van al onze diensten? Geen probleem. Wil je een maand lang (of langer) volledig inzetten op één aspect van je marketing? Gaan we regelen. De bottom line is: jouw online marketing abonnement wordt ingevuld met maatwerk. Dat kan van maand tot maand verschillen.  Of zelfs van week tot week. Wij verzorgen de werkzaamheden die jou de beste resultaten bieden. Zo simpel is dat. En uiteraard staan wij altijd open voor spontane ideeën of spoedklussen. Met ons online marketing pakket word je volledig ontzorgd, zonder je druk te maken over de kosten. Dat is onze belofte.

Inclusief rapportage en persoonlijk dashboard

We don’t just talk the talk, we walk the walk. Daarom zijn rapportages bij ons online marketing pakket inbegrepen. Maandelijks houden wij je op de hoogte van alle vorderingen, met keiharde statistieken die je groei aantonen. Naast die vaste updates kun je ons altijd om een tussentijdse update vragen. Die verzorgen we met plezier voor je, zonder meerkosten uiteraard. Wij vinden dat je 24/7 inzicht moet hebben in je prestaties en groei.

Hoe kunnen wij zo’n scherp online marketing abonnement aanbieden?

Veel van onze klanten maken inmiddels al geruime tijd gebruik van ons online marketing abonnement. Naar volle tevredenheid én met klinkende resultaten. Nu vraag jij je misschien af hoe wij zo’n scherp online marketing pakket aan kunnen bieden. Tja, eigenlijk is dat heel eenvoudig. OMP Internetmarketing houdt bewust de overhead kosten laag. Wij hebben geen duur, fancy kantoor en geen ellenlange loonlijst. In plaats daarvan hebben wij een bescheiden kantoor en een lean organisatie die schaalbaar is. En eerlijk: natúúrlijk houden wij van geld verdienen. Maar dat gaat niet boven alles. Wij willen vooral geld op eerlijke wijze verdienen door tevreden klanten te helpen en echt duurzame relaties op te bouwen. Zo gaan wij elke dag met een dikke smile voor je aan het werk. En dat is voor ons onbetaalbaar. Zijn er dan echt geen addertjes onder het gras? Nee. Vaste kosten, maandelijks opzegbaar zonder voorwaarden en klinkende resultaten. Ontdek het zelf en neem contact met ons op.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Mandela Plein 1
1314 CG Almere

Bel direct: 06 - 43 54 74 19

info@omp-internetmarketing.nl

=