Online adverteren / Sea (Google Ads)

Wanneer je ergens voor betaalt, verwacht je resultaat, toch? Met online adverteren met sea betaal je voor resultaat en alleen bij resultaat.

In het kort: waarom besteed je jouw sea aan ons uit? Simpel: wij geloven in de kracht van vakmanschap. Automatisering is leuk, maar wij verslaan robots op het gebied van effectiviteit en kosten. Keer op keer. Wij bieden je resultaat tegen scherpe kosten en zonder vaste contracten.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Elke vorm van marketing heeft zo zijn eigen voordelen. Toch is er een duidelijke winnaar als je ons zou vragen welke vorm je altijd in moet zetten: online adverteren met sea (search engine advertising). Met Google Ads bepaal je zelf je maximale budget. Of je nu een klein of groot advertentiebudget hebt: met onze zoekmachinemarketing behaal je altijd resultaat.

Waarom zou ik online adverteren met sea?

Wanneer je ergens voor betaalt, verwacht je resultaat, toch? Sea is om diverse redenen interessant, maar niet in de laatste plaats omdat je betaalt voor resultaat. Bij vrijwel elke vorm van adverteren betaal je voor de plaatsing, bij online adverteren met sea werkt dit anders.

Cost per click: effectief en transparant

Search engine advertising met Google Ads kan op diverse manieren werken, maar de meestgebruikte methode is het plaatsen van advertenties op cpc-basis, oftewel: cost per click. Dit betekent dat je bij deze vorm van zoekmachine marketing pas betaalt wanneer iemand daadwerkelijk op je advertentie klikt. Het cost per click systeem is effectief en transparant. Bovendien weten wij als geen ander hoe je hiermee succesvolle campagnes creëert.

Effectief adverteren met een Google Ads campagne

Als sea specialist kunnen wij je helpen met het creëren van een effectieve Google Ads campagne. Wij vertellen je graag meer over onze aanpak en wat dit jou oplevert.

Stap 1: het bepalen van je doelen

Een succesvolle online campagne begint met het bepalen van je doelen. Wat wil je bereiken met je sea campagne? Samen formuleren wij antwoorden op vragen als: wie is je doelgroep? Met welke boodschap wil je hen bereiken en welke producten of diensten spelen hierin een rol? Wat is je call to action (hoe ga je mensen activeren) en wat is je conversiedoel (moeten mensen contact opnemen, een offerte aanvragen, een bestelling plaatsen, etc.)?

Stap 2: de doelgroep bereiken

Je kunt nog zo veel geld spenderen aan advertenties, maar als je niet de juiste doelgroep bereikt, kun je jouw geld net zo goed verbranden. Wij onderzoeken hoe we jouw doelgroep optimaal kunnen bereiken. Dit doen wij door te kijken waar zij in jouw productcategorie of bij diensten die jij aanbiedt naar zoeken. Het doel is dat jouw advertentie wordt getoond bij relevante zoekopdrachten. Aan de hand van onze analyse wordt duidelijk bij welke zoekopdrachten jouw advertentie moet worden getoond.

Stap 3: een geoptimaliseerde advertentie

Wanneer duidelijk is waarmee je wilt adverteren, wie je wilt bereiken en hoe je dit het beste kunt doen, zorgen wij samen voor een advertentie die hier optimaal op inspeelt. Jouw advertentie wordt op de juiste momenten aan de juiste gebruikers getoond en zal hen aansporen om actie te ondernemen.

Stap 4: blijven optimaliseren voor de beste resultaten

Vanaf het moment dat je advertentie wordt getoond, komt er een schat aan informatie beschikbaar. Veel partijen zorgen voor een advertentiecampagne en delen na afloop de resultaten. Zo doen wij het niet: wij gaan intensief voor je aan het werk. Dagelijks duiken wij in de statistieken en kijken wij hoe we jouw advertentie nog beter kunnen maken. Wij kijken naar manieren om te zorgen voor een nog hogere click through rate (het percentage van bezoekers dat jouw adverentie te zien heeft gekregen en erop heeft geklikt) en lagere cpc-kosten (kosten per klik). Google AdWords werkt met een kwaliteitsscoresysteem. Hoe beter (kwaliteit en relevantie) jouw advertentie is, hoe lager de kosten per klik kunnen zijn.

Dit is wat online adverteren met sea je oplevert

Laat je OMP Internetmarketing jouw sea campagnes uitvoeren, dan ben je verzekerd van intensieve aandacht, een sparringspartner die met je meedenkt en uiteraard: resultaat. Zo veel mogelijk conversies tegen zo laag mogelijke kosten: dat is waar wij in uitblinken.