Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is buitengewoon belangrijk voor je vindbaarheid. Om goed te begrijpen hoe dit werkt en waarom linkbuilding zo belangrijk is, is het belangrijk om de verschillende onderdelen van SEO te kennen. Je profiteert van een optimale vindbaarheid wanneer je op drie belangrijke gebieden scoort:

  • Technische optimalisatie
  • Goede teksten
  • Linkbuilding

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van SEO en online marketing. Linkbuilding is het genereren van links naar jouw website vanaf andere websites (backlinks). Hoe zorg je hiervoor? Precies: het is een echt specialisme. Een specialisme dat nog wel eens verkeerd wordt uitgevoerd.

Linkbuilding anno nu

Zoekmachines evolueren doorlopend. Als online marketingbureau is het zaak om in te blijven spelen op deze veranderingen. Daarom partneren wij voor linkbuilding met specialist Backlinkmakelaar.nl.

Samen bieden wij je linkbuilding anno nu. Dat betekent niet dat wij zo veel mogelijk linkjes voor je op allerlei plekken onder proberen te brengen. Die methode is achterhaald. Wij verzorgen kwalitatieve linkbuilding. Onze content marketeers schrijven een hoogwaardig blog dat wordt geplaatst op een website met een goede domeinscore. Een website die bovendien bij jou past. Zo krijg je relevante, kwalitatieve links waarmee je autoriteit groeit en je positie in de zoekresultaten nog verder stijgt. Lees hier hoe het werkt

Linkbuilding verzorgd door OMP Internetmarketing & Backlinkmakelaar.nl betekent:

  • Kwalitatieve linkbuilding (links verwerkt in relevante content op goede sites)
  • Altijd geschikt sites om op te plaatsen in ons netwerk
  • Vast contactpersoon binnen OMP Internetmarketing
  • Maatwerk
  • Zeer scherpe prijzen

 

 

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

Online marketing

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie met SEO, SEA, content marketing en social media.

Website laten bouwen

Ontdek waarom wij dé partij zijn voor het laten maken van een nieuwe website en wat wij anders doen dan alle anderen.

Tekstbureau

Van SEO webteksten, blogs en nieuwsbrieven tot zakelijk schrijven, folders en ghostwriting.

Full service online marketingbureau in Almere

OMP Internetmarketing is een full service online marketing bureau in Almere. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: bureaukwaliteit tegen freelance tarieven.

Al een aantal keren gebruik mogen maken van de diensten van OMP Internetmarketing en daar ontzettend tevreden over. Communicatie verloopt helder en snel, afspraken worden keurig nagekomen en deadlines behaald. Ze verdiepen zich oprecht in jouw boodschap en denken mee om deze op de best mogelijke manier te vertalen. Met resultaat!

Marjolein van den Busken

BRNDTFY

OMP Internetmarketing heeft ons erg goed geholpen. Zij leveren kwalitatieve teksten en zijn snel. Ze hebben kennis van zaken, denken met je mee en geven waardevol advies. De flexibiliteit en prettige communicatie zijn een dikke plus. Zeer tevreden over de samenwerking.

Kitty Willems

Koningin Sophia Vereeniging tot Bescherming van de Dieren

Meermaals hebben wij met OMP Internetmarketing samengewerkt. En telkens is dit naar volle tevredenheid geweest. Ze schrijven goeie teksten die lekker weglezen, en zijn altijd op tijd in het nakomen van gemaakte afspraken en deadlines. Zéker een aanrader.

Saskia Franken

Diamonds by Me

Wij werken al een tijdje samen met dit bedrijf en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De opdrachten worden voor de deadline aangeleverd en de communicatie verloopt soepel. Wat ons betreft een aanrader!

Martijn de Jong

iFlex Marketing