Wat kost online marketing? Dat is een vraag die wij vaak te horen krijgen. Dat begrijpen wij, want nergens op onze website communiceren wij prijzen. Dat heeft een duidelijke reden, want wij geloven in online marketing met maatwerk. Wat online marketing kost, is dus altijd afhankelijk van jouw wensen en eisen. Eén ding beloven wij echter: wij bieden bureaukwaliteit tegen freelance prijzen. Ben je benieuwd naar wat onze online marketing kost? Stuur dan gewoon eens bericht met behulp van het formulier onderaan deze pagina, of bel of mail ons. Het is geheel gratis en vrijblijvend. Wij vertellen je graag meer. In deze blog gaan wij dieper in op de kosten van online marketing en hoe je deze het beste kunt interpreteren. Want je weet: bij marketing draait het niet alleen om kosten, maar ook om baten.

Wat kost online marketing in diverse vormen?

Wanneer je het hebt over online marketing, heb je het natuurlijk over een verzamelnaam van diverse activiteiten. Daarom is de vraag “wat kost online marketing?” ook niet eenvoudig te beantwoorden. De ene vorm vergt een grotere investering dan de andere. Ook dat zegt niet direct alles, want je dient ook te kijken naar de opbrengsten.

SEO

Wat veel vormen van online marketing aantrekkelijk maakt vanuit kostenoogpunt, is dat je niet hoeft te investeren in extra diensten of platforms, behalve de diensten die wij je als online marketingbureau aanbieden. Neem bijvoorbeeld SEO. SEO is een vorm van online marketing die een initiële investering vergt. Dit kan een kleine of grote investering zijn, maar het is hoe dan ook een investering die zichzelf langdurig blijft terugbetalen. Van goede zoekmachine-optimalisatie blijf je profiteren. Een betere vindbaarheid leidt op duurzame wijze tot meer klanten.

Contentmarketing

Contentmarketing is een vorm van marketing waarbij je zelf veel controle hebt over de kosten. Je bepaalt namelijk zelf je budget. Wanneer je OMP Internetmarketing jouw contentmarketing laat verzorgen, werken wij altijd met een contentagenda en een planning vooruit. Je weet dus precies wat je gaat krijgen en wat je hiervoor betaalt. Wil je meer investeren omdat je enthousiast wordt van de resultaten, dan kunnen we eenvoudig opschalen. Wil je juist de investeringen even terugdraaien? Geen probleem, dan passen we gewoon de planning aan.

Social media

“Wat kost online marketing” is een vraag die vaak wordt gesteld met betrekking tot social media marketing. Dat is begrijpelijk, want deze vorm van marketing kan op zeer veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Denk daarbij niet alleen aan verschillende platforms (met elk andere mogelijkheden en tarieven), maar ook aan de wijze waarop je deze marketing doet. Je kunt kiezen voor een vorm van marketing waarbij geen extra kosten aan het gebruik van het platform zijn verbonden (organische marketing, door middel van het plaatsen van content), maar je kunt ook kiezen om te adverteren op een relevant social platform. Daarvoor is dus additioneel budget vereist, maar het kan je ook nog meer klandizie brengen.

SEA

SEA is een vorm van online marketing waaraan altijd kosten verbonden zijn voor het gebruik van de functionaliteiten van de zoekmachine. Dat is logisch, want je adverteert in de zoekmachine. Het goede nieuws is dat je zelf je budget kunt bepalen en dat wij altijd alles in het werk stellen om het maximale uit je budget te halen. Ook met een klein budget kun je fantastische resultaten behalen. Wij werken voor klanten die een budget hebben van enkele duizenden euro’s per maand, maar ook voor starters en kleine ondernemers die met 100 euro per maand bij ons resultaten boeken.

Wat kost online marketing bij OMP Internetmarketing?

Wij weten uit ervaring dat online marketing bij ons minder kost dan bij de meeste andere bureaus. Dit heeft met een aantal zaken te maken. Allereerst met onze organisatiestructuur. Wij zijn en blijven bewust klein. Wij werken met een vaste kern aan specialisten. Kosten die wij niet maken, hoeven wij ook niet door te berekenen. Daarom houden wij onze tarieven scherp. Bovendien hechten wij veel waarde aan goede, langdurige samenwerkingen.

Wij kennen onze doelgroep en willen er voor hen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor kleine ondernemers en kleine organisaties. Heb je slechts een beperkt budget? Laat je niet afschrikken. Je bent welkom bij ons. Laten we samen groeien en successen boeken. Of je nu een klein of een groot budget hebt: wij zorgen ervoor dat je investeringen zich terugbetalen. Wil je een concreet antwoord op de vraag: wat kost online marketing? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een scherp voorstel op maat.