Gratis SEO check

Bij OMP Internetmarketing beschouwen wij SEO als het fundament van een succesvolle website. Daarom bieden wij jou bij dezen een gratis SEO check aan. Met deze SEO scan brengen wij in kaart hoe jouw website op dit moment scoort op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Het is een handmatig gegenereerd rapport, en dus geen kant-en-klaar uitgedraaide dertien-in-een-dozijn scan waarbij open duren worden ingetrapt. Wij kijken kritisch naar alle cruciale onderdelen van jouw site en leggen uit wat onze bevindingen zijn en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden.

Dan vraag jij je nu misschien af: wat is het addertje onder het gras? Dat is er niet. Een gratis SEO check is bij ons ook echt gratis en vrijblijvend. Natuurlijk gaan wij met enthousiasme voor je aan de slag wanneer je besluit werk te willen maken van je SEO. Met de gratis SEO scan willen wij je echter niet verkopen. Je zit nergens aan vast, we vallen je niet lastig en we doen niet met jou gegevens. Wil je echter de mogelijkheden weten voor de verbetering van jouw SEO, dan gaan we graag met je in gesprek.

Wat wijst de gratis SEO check uit?

Met onze gratis SEO check controleren wij de belangrijkste onderdelen voor een geoptimaliseerde website. Zoals je wellicht al op onze andere pagina’s of op onze blog hebt gelezen, is succes in de zoekmachine in de basis vooral van drie verschillende factoren afhankelijk: techniek, teksten en autoriteit. We beginnen de scan altijd met een analyse van je huidige vindbaarheid. Dit is bijzonder waardevol. Met een objectieve meting brengen wij in kaart hoe goed en op welke termen je momenteel wordt gevonden in de zoekmachine.

De SEO scan neemt deze factoren onder de loep. Wij kijken naar de techniek van je website. Een belangrijke focus daarbij is de laadsnelheid. Zonder een website die snel laadt (ook – juist – op mobiel), wordt het lastig om echt een toppositie in de zoekmachine te veroveren.

Ook kijken wij naar de autoriteit van je website, onder andere je linkprofiel. Dit is cruciaal voor je autoriteit. Hoe hoger je autoriteit is, des te groter de kans is dat je hoog scoort in de zoekmachine.

Ook werpen wij een blik op je teksten. Je website kan technisch nog zo goed zijn; zonder de juiste teksten zul je nooit de juiste doelgroep weten te bereiken.

Wat heb je aan deze gratis SEO scan?

Onze gratis SEO scan geeft je een perfect overzicht van de kwaliteit van je SEO. In een helder, op maat gemaakt rapport lees je op heldere en begrijpelijke manier over de sterke en zwakke punten van je site. Je ziet meteen waar er nog kansen liggen of waar verbetering echt noodzakelijk is.

Wij willen je met deze scan een service bieden. Daarom laten wij je niet alleen data en bevindingen zien, maar geven wij ook geheel vrijblijvend advies over het verbeteren van je SEO. Wij delen eenvoudige en doeltreffende tips, maar vertellen ook meer over geavanceerde methoden die leiden tot een betere vindbaarheid. Mocht je aan de hand hiervan willen weten wat wij voor je kunnen betekenen, dan zorgen wij uiteraard voor een scherpe en vrijblijvende offerte. Heb je hier geen behoefte aan: geen probleem. Je weet dan in elk geval hoe je er op SEO gebied voorstaat.

Vraag direct jouw gratis SEO analyse aan

Wil je jouw website laten analyseren met onze gratis SEO scan? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij bevestigen zo snel mogelijk de ontvangst en laten je weten wanneer je de resultaten van jouw SEO analyse ontvangt.

Voer in het veld een geldige, volledige url in.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl