Gratis SEO check

Bij OMP Internetmarketing beschouwen wij SEO als het fundament van een succesvolle website. Daarom bieden wij jou bij dezen een gratis SEO check aan. Met deze SEO check brengen wij in kaart hoe jouw website op dit moment scoort op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Het is een handmatig gegenereerd rapport, en dus geen kant-en-klaar uitgedraaide dertien-in-een-dozijn SEO scan waarbij open deuren worden ingetrapt. Wij kijken kritisch naar alle cruciale onderdelen van jouw site en leggen uit wat onze bevindingen zijn en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden.

Onze gratis SEO check is écht gratis én vrijblijvend

Dan vraag jij je nu misschien af: wat is het addertje onder het gras? Dat is er niet. Een gratis SEO check is bij ons ook echt gratis en vrijblijvend. Natuurlijk gaan wij met enthousiasme voor je aan de slag wanneer je besluit werk te willen maken van je SEO, maar alleen wanneer jij dit ook wilt. Je zit nergens aan vast, we vallen je niet lastig en we doen niets met jouw gegevens. Wil je echter de mogelijkheden weten voor de verbetering van jouw SEO, dan gaan we graag met je in gesprek. In de op maat gemaakte SEO check die jij ontvangt, vertellen wij je al alle verbeterpunten.

Wat wijst de gratis SEO check uit?

Met onze gratis SEO check controleren wij de belangrijkste onderdelen voor een geoptimaliseerde website. Zoals je wellicht al op onze andere pagina’s of op onze blog hebt gelezen, is succes in de zoekmachine in de basis vooral van drie verschillende factoren afhankelijk: techniek, teksten en autoriteit. 

Bij onze SEO check kijken wij uitvoerig naar al deze factoren. Wij kijken naar de techniek van je website. Een belangrijke focus daarbij is de laadsnelheid. Zonder een website die snel laadt (ook – juist – op mobiel), wordt het lastig om echt een toppositie in de zoekmachine te veroveren. Ook zie je direct of jouw website goed presteert op alle devices.  Vervolgens kijken wij naar de autoriteit van je website. Wij laten je zien wat jouw domein autoriteit is en hoe het is gesteld met je linkprofiel. Dit is cruciaal voor je autoriteit. Hoe hoger je autoriteit is, des te groter de kans is dat je hoog scoort in de zoekmachine.

Ook werpen wij een blik op je teksten. Je website kan technisch nog zo goed zijn; zonder de juiste teksten zul je nooit de juiste doelgroep weten te bereiken. Voor een goede indexatie in de zoekmachine is het tevens belangrijk dat je teksten SEO technisch in orde zijn. Daar kijken wij natuurlijk naar in onze SEO check.

Waar sta je in Google?

Dé vraag die je natuurlijk beantwoord wilt zien, is waar je staat in Google. Wij geven je een overzicht van je posities in de zoekmachine, zodat je precies weet hoe en waarop je momenteel vindbaar bent.

Wat heb je aan deze gratis SEO scan?

Onze gratis SEO scan geeft je een perfect overzicht van de kwaliteit van je SEO. In een helder, op maat gemaakt rapport lees je op duidelijke en begrijpelijke manier over de sterke en zwakke punten van je site. Je ziet meteen waar er nog kansen liggen of waar verbetering echt noodzakelijk is.

Wij willen je met deze scan een service bieden. Daarom laten wij je niet alleen data en bevindingen zien, maar geven wij ook geheel vrijblijvend advies over het verbeteren van je SEO. Wij delen eenvoudige en doeltreffende tips, maar vertellen ook meer over geavanceerde methoden die leiden tot een betere vindbaarheid. Mocht je aan de hand hiervan willen weten wat wij voor je kunnen betekenen, dan zorgen wij uiteraard voor een scherpe en vrijblijvende offerte. Heb je hier geen behoefte aan: geen probleem. Je weet dan in elk geval hoe je er op SEO gebied voor staat.

Vraag direct jouw gratis SEO check aan

Wil je jouw website laten analyseren met onze gratis SEO check? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij bevestigen zo snel mogelijk de ontvangst en laten je weten wanneer je de resultaten van jouw SEO analyse ontvangt.

Voer in het veld een geldige, volledige url in.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Mandela Plein 1
1314 CG Almere

Bel direct: 06 - 43 54 74 19

info@omp-internetmarketing.nl

=