Reclame maken voor je bedrijf is duur. Wij ervaren dit dagelijks. Daarmee bedoelen wij niet dat wíj́ duur zijn: het inkopen van advertentieruimte is vaak duur. Wij werken voor grote en kleine klanten. Voor onze grotere klanten is reclame maken meestel geen uitdaging. Zij beschikken over voldoende marketing budget om dit te doen. Maar voor onze kleinere klanten is dit wél vaak een uitdaging. En daar balenw ij van. Dus, om dit op te lossen, zijn wij gestart met een nieuw concept: Pitch mijn Bedrijf.

Gratis reclame voor je bedrijf maken op Pitch mijn Bedrijf

Pitch mijn Bedrijf is gestart met onze eigen klanten in het achterhoofd. Hoe kunnen wij hen nu een plek bieden om gratis reclame te maken? Die plek is dus “Pitch mijn Bedrijf” geworden. De site doet wat de naam al belooft: hier kun je jouw bedrijf pitchen. In een blog van maximaal 400 woorden kun je vertellen wie je bent en wat je als bedrijf of ondernemer te bieden hebt. Helemaal gratis.

Ook zelfstandigen, ondernemers en bedrijven die (nog) geen klant zijn van OMP Intetnermarketing zijn welkom om hun pitch in te zenden. Pitch mijn Bedrijf betekent gratis reclame maken voor je bedrijf, voor iedereen.

Nieuwsgierig? Check de website eens.