Online marketing bureau OMP Internetmarketing

Logo van OMP Internetmarketing

OMP Internetmarketing is een allround online marketing bureau in Almere.  Wij bieden al sinds 2007 SEO, SEA, social media marketing & advertising, content marketing, linkbuilding en complete WordPress websites. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: online marketing van bureaukwaliteit tegen freelance tarieven. Ons online marketing abonnement maakt ons online marketing bureau uniek.

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau waar kwaliteit en maximaal resultaat hand in hand gaan met een prettige, informele werkwijze, betrokkenheid en maatwerk? Neem contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend kennis met je.

Ben je een robot? Ja of nee?

Zo nu en dan doen wij bij OMP Internetmarketing nieuwe dingen. Zo ook deze week, toen wij de nieuwe website van de Geef mij de ruimte podcast lanceerden. Nu is de website niet het spannendste gedeelte. Wij bouwden een eenvoudig te gebruiken website waarop alle afleveringen kunnen worden beluisterd. Wat voor ons het nieuwe was aan dit project? Voor het eerst hebben wij een podcast geproduceerd.  Voor de Geef mij de ruimte podcast hebben wij alle technische werkzaamheden op ons genomen: van opname, mastering en nabewerking tot hosting, het opzetten van alle kanalen en vanaf nu de distributie en promotie.

Ben jij geinteresseerd in ruimtevaart? Check dan snel de Geef mij de ruimte podcast op de volgende kanalen:

Geef mij de ruimte podcast