Contentmarketing bureau

“Content is king.” Je hoorde het de afgelopen jaren te pas en te onpas. Waarheid of loze kreet? Bij OMP Internetmarketing werken professionals met een achtegrond in de uitgeverij en (online) magazines. Wij weten daarom als geen ander dat contentmarketing een fantastische vorm van marketing is. Mits goed toegepast, natuurlijk. Daar zorgen wij voor.

Waarom contentmarketing?

Marketing kenmerkt zich altijd door een interessante dynamiek. Je wilt potentiële klanten prikkelen. Tegelijkertijd wil je hen niet bestoken met pure reclame. Als er nou eens een manier was om je boodschap krachtig over te brengen, zonder al te commercieel over te komen…. Die manier is er. Maak kennis met contentmarketing.

Contentmarketing biedt uitstekende mogelijkheden om je doelgroep op een nieuwe manier te bereiken. Met pakkende storytelling. De boodschap is wat minder commercieel van aard. Door content te creëren die waarde heeft voor de doelgroep, trek je op een onderscheidende, laagdrempelige wijze nieuwe klanten aan boord.

Bloggen is de bekendste vorm van contentmarketing. Een vorm die wij maar wat graag hanteren. Wij zorgen hiermee voor fantastische resultaten. Je naamsbekendheid zal stijgen, je bereik groeit, het aantal leads neemt toe en je werkt tegelijkertijd aan je SEO.

Waarom OMP Internetmarketing inschakelen voor contentmarketing?

In alle bescheidenheid: wij waren al met contentmarketing bezig voordat deze term bekend werd. Sinds 2006 maken wij content voor magazines en uitgeverijen, ondernemers en bedrijven. Met veel succes. Het is een duurzame vorm van marketing, want geproduceerde content blijft zichtbaar en vindbaar.

Goede content heeft bovendien een potentieel dat het bereik van je eigen kanalen overstijgt. Je kunt content plaatsen op je eigen website en social media kanalen, maar goede content is deelbaar. Dit maakt het perfect geschikt om te combineren met social media marketing. Lezers zullen deze content bovendien vaak delen op hun eigen kanalen en andere interessante plekken. Zo ontstaat een olievlekeffect en werk je ook nog eens aan je linkbuilding.

Wanneer OMP Internetmarketing jouw contentmarketing verzorgt, profiteer je van:

  • 15 jaar ervaring in alle sectoren en segmenten

  • Kwalitatieve, prikkelende content die de doelgroep raakt

  • Perfecte SEO

  • Maatwerk met een contentkalender

  • Altijd in de stijl en tone of voice die bij jou en je klanten past

  • Strategie, planning, productie en distributie

Als onderdeel van pakket of losse dienst

Als allround, full service online marketingbureau bieden wij contentmarketing aan als onderdeel van onze online marketing pakketten. Vanzelfsprekend kun je het ook als losse dienst of als onderdeel van een op maat gemaakt pakket afnemen.

 

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

Online marketing

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie met SEO, SEA, content marketing en social media.

Website laten bouwen

Ontdek waarom wij dé partij zijn voor het laten maken van een nieuwe website en wat wij anders doen dan alle anderen.

Tekstbureau

Van SEO webteksten, blogs en nieuwsbrieven tot zakelijk schrijven, folders en ghostwriting.

Full service online marketingbureau in Almere

OMP Internetmarketing is een full service online marketing bureau in Almere. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: bureaukwaliteit tegen freelance tarieven.

Al een aantal keren gebruik mogen maken van de diensten van OMP Internetmarketing en daar ontzettend tevreden over. Communicatie verloopt helder en snel, afspraken worden keurig nagekomen en deadlines behaald. Ze verdiepen zich oprecht in jouw boodschap en denken mee om deze op de best mogelijke manier te vertalen. Met resultaat!

Marjolein van den Busken

BRNDTFY

OMP Internetmarketing heeft ons erg goed geholpen. Zij leveren kwalitatieve teksten en zijn snel. Ze hebben kennis van zaken, denken met je mee en geven waardevol advies. De flexibiliteit en prettige communicatie zijn een dikke plus. Zeer tevreden over de samenwerking.

Kitty Willems

Koningin Sophia Vereeniging tot Bescherming van de Dieren

Meermaals hebben wij met OMP Internetmarketing samengewerkt. En telkens is dit naar volle tevredenheid geweest. Ze schrijven goeie teksten die lekker weglezen, en zijn altijd op tijd in het nakomen van gemaakte afspraken en deadlines. Zéker een aanrader.

Saskia Franken

Diamonds by Me

Wij werken al een tijdje samen met dit bedrijf en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De opdrachten worden voor de deadline aangeleverd en de communicatie verloopt soepel. Wat ons betreft een aanrader!

Martijn de Jong

iFlex Marketing