Online marketing bureau OMP Internetmarketing

Logo van OMP Internetmarketing

OMP Internetmarketing is een allround online marketing bureau in Almere.  Wij bieden al sinds 2007 SEO, SEA, social media marketing & advertising, content marketing, linkbuilding en complete WordPress websites. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in tal van segmenten. Onze missie: online marketing van bureaukwaliteit tegen freelance tarieven. Ons online marketing abonnement maakt ons online marketing bureau uniek.

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau waar kwaliteit en maximaal resultaat hand in hand gaan met een prettige, informele werkwijze, betrokkenheid en maatwerk? Neem contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend kennis met je.

Ben je een mens? Ja of nee?

Content marketingbureau

“Content is king.” Je hoorde het de afgelopen jaren te pas en te onpas. Waarheid of loze kreet? Bij ons content marketingbureau werken professionals met een achtegrond in de uitgeverij en (online) magazines. Wij weten daarom als geen ander dat content marketing een fantastische vorm van marketing is. Mits goed toegepast, natuurlijk. Daar zorgen wij voor.

Waarom content marketing?

Marketing kenmerkt zich altijd door een interessante dynamiek. Je wilt potentiële klanten prikkelen. Tegelijkertijd wil je hen niet bestoken met pure reclame. Als er nou eens een manier was om je boodschap krachtig over te brengen, zonder al te commercieel over te komen…. Die manier is er. Maak kennis met content marketing.

Content marketing biedt uitstekende mogelijkheden om je doelgroep op een nieuwe manier te bereiken. Met pakkende storytelling. De boodschap is wat minder commercieel van aard. Door content te creëren die waarde heeft voor de doelgroep, trek je op een onderscheidende, laagdrempelige wijze nieuwe klanten aan boord.

Bloggen is de bekendste vorm van content marketing. Een vorm die wij maar wat graag hanteren. Wij zorgen hiermee voor fantastische resultaten. Je naamsbekendheid zal stijgen, je bereik groeit, het aantal leads neemt toe en je werkt tegelijkertijd aan je SEO.

Content marketing kun je toepassen op je eigen website en verspreiden op je eigen platforms, zoals je social media kanalen. Content marketing kan echter ook extra krachtig zijn wanneer je content plaatst op een extern platform. Lees maar eens over de voordelen van linkbuilding.

Waarom wij jouw content marketingbureau zijn

In alle bescheidenheid: wij waren al met content marketing bezig voordat deze term bekend werd. Sinds 2006 maken wij als content marketingbureau de beste content voor magazines en uitgeverijen, ondernemers en bedrijven. Met veel succes. Het is een duurzame vorm van marketing, want geproduceerde content blijft zichtbaar, deelbaar en vindbaar.

Goede content heeft bovendien een potentieel dat het bereik van je eigen kanalen overstijgt. Je kunt content plaatsen op je eigen website en social media kanalen, maar goede content is deelbaar. Dit maakt het perfect geschikt om te combineren met social media marketing. Zo ontstaat een olievlekeffect en krijgt content marketing bijzonder veel waarde. 

Onze eigen specialisten

Om je de maximale kwaliteit te bieden, hebben wij alle expertise in eigen huis. Content Market King is namelijk sinds 2020 onderdeel van OMP Internetmarketing. Dit betekent dat wij beschikken over zeer ervaren specialisten die werkelijk van alle markten thuis zijn en elke gewenste stijl en tone of voice kunnen hanteren.

Wij schreven zojuist al dat één van de interessantste aspecten van content marketing is dat je content ook op andere plekken dan je eigen platforms/kanalen terecht kan komen. Wij kunnen hiervoor zorgen. Wanneer jouw content wordt opgepikt door andere partijen is dat natuurlijk mooi. Omdat wij ook beschikken over ons eigen linkbuilding bureau Backlinkmakelaar kunnen wij er tevens voor zorgen dat jouw gastblogs worden gepubliceerd op kwalitatieve sites uit ons netwerk.

Kennismaken of sparren?

Ben jij op zoek naar een goed content marketing bureau? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden en jouw ideeën te bespreken. 

 

Neem contact op

Vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij staan voor je klaar.

OMP Internetmarketing
Leo Gestelstraat 53
1328 DB Almere

06 18157326

info@omp-internetmarketing.nl

    Ben je een robot? Ja of nee?