Content marketing: content is king

“Het draait om een goed verhaal, om mensen boeien, meerwaarde creëren en om engagement: wij weten hoe en waar we voor jou content marketing in moeten zetten voor een optimaal resultaat.”

In het kort: waarom zou je ons kiezen voor je content marketing? Simpel: onze professionals beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van journalistiek, bloggen en content marketing. Onze content marketeers werken onder andere voor magazines en uitgeverijen, maar ook voor adverteerders en bedrijven. Wij maken ook voor jou de beste content. 

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Content marketing brengt je meer dan alleen meer sales

Jezelf zichtbaar maken, is een uitstekende vorm van marketing. Je hebt verstand van wat je doet: waarom zou je dit niet delen met de wereld? Met goede content marketing maak je jouw expertise zichtbaar. Je boort nieuwe bronnen en kanalen aan om nog meer potentiële klanten te bereiken. Wij geloven in de kracht van content marketing. De beste manier om mensen te overtuigen van je meerwaarde is door dit simpelweg te laten zien. Niet in de vorm van duffe advertenties of overdreven commerciële boodschappen, maar in de vorm van goede verhalen die de doelgroep boeien en iets waardevols geven. Het resultaat hiervan is niet alleen meer sales, maar ook meer naamsbekendheid, een beter imago en een hogere gunfactor. Wij zijn het content marketing bureau dat dit voor jou mogelijk maakt.

Bloggen: een fantastische vorm van content marketing

Bloggen is een fantastische manier om je kennis, ervaring en passie te etaleren. Zoekmachines waarderen websites die met regelmaat goede, relevante content plaatsen. Wij beschikken over zeer ervaren bloggers die alle soorten blogs voor je kunnen verzorgen. Commercieel bloggen, journalistieke artikelen en blogs, zakelijk bloggen, mooie verhalen vertellen, creatief schrijven, technisch bloggen, informatieve blogs: you name it, we write it. Bij OMP Internetmarketing werken bloggers met een achtergrond in de journalistiek en publishing, met ervaring in talrijke branches, segmenten en niches.

Wanneer bloggen wordt gecombineerd met uitstekende seo, heb je een gouden vorm van content marketing in handen. Waarde creëren voor je doelgoep én uitstekend door hen gevonden worden. Wij zorgen hiervoor.

Branded content: jouw verhaal op andere platforms

Goede marketing bedrijven, betekent zichtbaar zijn, ook op platforms die niet van jou zijn. Dit is waar branded content van pas komt. Een platte commerciële boodschap? Een vervelende banner (die waarschijnlijk toch geblokkeerd wordt door een adblocker)? Wij zijn er geen fan van. Branded content is een perfecte manier van content marketing, wanneer de nadruk iets meer op commercie moet liggen dan bij een blog. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is branded content geen Trojaans paard. Het is geen vermomde commerciële boodschap: het is een relevante commerciële boodschap met een meerwaarde voor je doelgroep. Wij weten uit ervaring: wanneer branded content een relevante, waardevolle boodschap bevat en deze onder ogen komt van de juiste doelgroep, kent deze vorm van content marketing een uitstekende return on investment. Het draait om een goed verhaal, om mensen boeien, meerwaarde creëren en om engagement: wij weten hoe en waar we voor jou branded content in moeten zetten voor een optimaal resultaat.

Automatisch werken aan je online autoriteit

Er is nog een belangrijke reden waarom wij voorstander zijn van content marketing. Los van het feit dat je met de juiste boodschap de juiste mensen bereikt en activeert, werk je ook aan je online autoriteit. Hoe? Met linkbuilding. Je kent linkbuilding wellicht als een nogal krampachtige manier om een link naar jouw site op een andere site te krijgen. Scratch that. Zo werkt goede linkbuilding wat ons betreft niet. Content met waarde trekt mensen aan. Dat is hoe wij als content marketing bureau tegen linkbuilding aankijken. Als je mensen geeft waar zij om vragen, wordt jouw content vanzelf verspreid. Goede, relevante content marketing levert links op; of het nu gaat om artikelen op je eigen blog of om content op platforms van derden. Wij weten precies hoe wij content in moeten zetten om dit effect te creëren.