Erkenning voor je werk is altijd leuk. In een nieuw artikel verschenen op Beststartup.eu wordt OMP Internetmarketing genoemd bij de beste social media marketing bureaus van Nederland.

OMP Internetmarketing bij de beste social media marketing bureaus van Nederland

Wij hechten – uiteraard – veel waarde aan klanttevredenheid. Wij kunnen zelf wel roepen dat wij kwaliteit bieden: uiteindelijk gaat het erom dat klanten dit ook zo ervaren en onderkennen.

Daarom zijn wij trots op het feit dat wij met een Google reviews beoordeling van 5/5 en een Trustoo beoordeling van 9.8/10 het best beoordeelde online marketingbureau in Flevoland zijn.

De criteria van Beststartups.eu

Van positieve feedback van klanten worden wij blij, maar het is natuurlijk ook mooi wanneer je erkenning vanuit de branche krijgt. Beststartups.eu hanteerde de volgende aanpak en criteria bij het samenstellen van de lijst met beste social media marketing bureaus:

“Deze startups en bedrijven hebbben een gevarieerde aanpak op het gebied van het innoveren van de social media marketing industrie, maar zijn stuk voor stuk bedrijven om te volgen.

We hebben geprobeerd om bedrijven te selecteren van over het hele spectrum qua grootte. Van cutting edge startups tot gevestigde bedrijven.

We hebben deze startups en bedrijven gekozen vanwege uitzonderlijke prestaties in een van deze categorie├źn:

  • Innovatie
  • Innovatieve ideen
  • Innovatieve benadering van de markt
  • Innovatief product
  • Groei
  • Buitengewone groei
  • Buitengewone groeistrategie
  • Management
  • Impact op maatschappij”

Waarom OMP Internetmarketing tot de beste social media marketing bureaus behoort volgens Beststartups.eu

Op basis van data van Techchrunch en SEMrush is de buitengewone groei van ons bureau duidelijk zichtbaar. Daar zijn wij ontzettend trots op.

Natuurlijk willen wij niet groeien om het groeien: kwaliteit staat voorop. Daarom blijven wij ons best doen om onze diensten steeds verder. te verbeteren. Daarbij luisteren wij nauw naar feedback van onze klanten en hanteren wij voor iedere klant maatwerk. Ben je benieuwd naar wat wij op het gebied van social media of een van onze andere online marketing diensten voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij wisselen graag met je van gedachten.

=